ake mate s tymto mlieckom skusenosti?
Prva dcerka (teraz ma 4roky) papkala mliečko Babylove a vobec nena problem zo zrakom ani rozumom,prave že je až moc rozumná. Ale z Babylive BIO sa osypala to jej nesedelo.A aj druha ( 8mesačna) dcerka ho tiez papa.
@kuravesele vazne? citala som ze zlozenim je este lepsi ako nutrilon a sunar..
@kuravesele cena je nižšia z iného dôvodu. Nakupujú ho oveľa lacnejšie pretože v Nemecku je iná daň. Navyše mne povedala doktorka že v nutrilone je taký hnus, že je to cista umelina a príšerné smrdí. Kazdemu dieťaťu robí dobre niečo iné. Naša pila babylove a žiadne vitamíny jej nechýbali a chorá bola iba raz.
@kuravesele presne ako píše pininka a ešte k tomu je Nutrilon zbytočne predražený,ale 100 ľudí 100 názorov. Dieťatko si určí samo či sa mu mliečko ľúbi alebo nie. Ja som začala od najlacnejčieho a tým bolo práve Babylove a chutilo,malá pekne papkala,priberala a nič jej nebolo a vitamínov dostávala potom veľa v čerstvej zeleninke a ovociu.
@jarca1111 moja prva dcéra bola na babylove a nemá absolútne žiadne problémy práve naopak ma veľmi dobrú imunitu lepšíu ako mladšia dcéra ktorá bola na nutrilone dokonca HA.. Veľmi jej chuti papať zje všetko co nezje ju.. 😂 😂 Ja sa teraz idem do tretice vrátiť k babylove mlieku ak to teda bude nutné..
Výborné, my ho pijeme od 3.mesiaca. Náš malý sa pekne rozkakal keď ho začal piť. Teraz máme 6 mesiacov a ideme na dvojku. Veľmi mu chutí a je zdravý.
My dobre, píla aj pokračovania až kým neprešla na kravské mlieko. Iné mlieko nechcela.