Ahojte mam taky zvkastny problem s novorodencom. Casto pri uspavani sa mi stane ze babo vyzera ze uplne spi ale po chvilke zrazu zacne zametat rukami nohami a preberie sa. toto iste dookola az kym neni z toho nervozne a nezacne plakat. V zavinovacke byt nechce. Nejake rady cim to mose byt?
To mas tusim morov reflex ci ako sa to vola 🙂
Práve preto sa dava do zavinovačky aby samo seba "nefackalo" a nebudilo. Moju prvú som takto viazala, samovoľne to prešlo tusim za 3 mesiace, druhu absolútne nič.
Tiez si myslim ze to je morrov reflex je to normalne ca do 4mes.potom z toho vyrastie
ano ved ma to tiez napadlo ze ten moorov reflex ale ona proste nechce byt v tej zavinovacke....to zacne rovno plakat
nas nechcel byt v zavinovacke a ani sa do nej vlastne nezmestil, tak sme mi viazali aspon ruky plienkou, mal silny moorov reflex a budil sa na to, ze sa lakal svojich ruk
@petamich no ale jej orave vadia tie ruky zviazane. my mame iba taku latkovu kde ma nohy v podstate navolno ...ale tak skusim to este nabuduce az bude uz taka odriemana tak vtedy ju zabalit..
Páči sa…
https://www.lepsispanokbabatiek.sk/preco-je-zav...