Moje skoro 5 mes bábätko si strka prsty do úst zväčša palce a potom ho napína alebo z toho kašle
Je to normálne..robia to deti?
Pekne sviatky všetkým
To jr priam nevyhnutne aby to bábätko robilo, trénuje si tým koordináciu oko ruka ústa - raz sa vďaka tomu bude samé kŕmiť
Ale pozri aj ďasna či mu nejdú zuby
Je to potrebné vo vývoji, bábätko objavuje ústami, je to úplne normálne 🙂
@natall113 len si ich pcha veľmi hlboko
Tak este si nevie koordinovat pohyby, nevie kde je hlboko tak skusa
To nevadí, aj moja to robila a stále ju napínalo neboj sa naučí sa poklade si ich môže dať aby ho nenaplo
@momusik aha..lebo ho napne často a niekedy aj zakasle..ale to teda neviem ci je z toho
@natall113 babky sú na to alergické.. tie mu vyberajú z úst
@natall113 aj pri tom niekedy zakaslala?
Tak babkam treba vysvetliť že to nemajú robiť, jasne zakašlala napínalo ju je to v pohode naozaj zachvilu zistí pokiaľ môže strčiť prsty.
@natall113 Natálka ďakujem
Zamalicko pekne sviatky
Ano je, robi to kvoli stresu, alebo aj ked bolia zuby, proste reve jak nepricetny. Robi to aj moj syn a tiez ho az napina na 🤮 hold nevysvetlis mu, ze si ich nema pchat az tak hlboko 😄
@juliacenc aj pri tom kašle.. môj občas aj to
@natall113 podobne..si milá
Ahoj,
nas ma 6 mesiacov acim hlbsie tym lepšie 😁
Aj kasle aj ho nadrapuje a potom tak smieste urobi ehee au 😂 Neboj oni vedia co robia. Babky nech riesia svoje ruky 😝
A jak… kasle ano, neboj sa je to uplne v poriadku
Co prsty, moja si narve celu päsť do úst 😀😀😀 je to úplne normálne
Jasné robí to kopec detí. Objavujú či to nejako chutí. Sestra si nechávala kvapkať na jazyk vodu z povešaného prádla.
Ano, aj pediater sa na to pyta. Je to dolezity milnik. Koordinacia ruka oci usta.
ano 🙂 je to normalne a robi to vela deti