Bábo sa nechce túliť

janka1554
25. sep 2020

Zdravim, mam mesačne babo a sa ku mne tulit nechce k druhým z radosťou sa aj usmieva a keď sa ja snažim tak začne plakať som stoho zufala 😐😐 poradte prosim čo mam robiť a čo take zle robim .. vďaka 💋

sasesoe
25. sep 2020

@janka1554 ahoj, neviem si velmi predstavit, ako to myslis... kojis? Nosis? Nie je unavene al nema prilis vela podnetov? Od mesacneho baba ale velke prejavy by som necakala

solange7
25. sep 2020

@janka1554 tak to respektuj. Ved dieta nieje hracka. Ako si zaumienis, tak sa spravat nebude. Ma svoju vlastnu osobnost, a ked sa tulit nechce, tak s tym nic nenarobis. To sa aj tak vsetko zmeni neskor.

janka1554
autor
25. sep 2020

@sasesoe tak nekojim odmietal i moj prsnik .. venujem sa mu a vždy keď sa mu prihovaram tak plače.. a keď ho moj otec zoberie na ruky tak sa usmieva ach

panorek
25. sep 2020

Možno máš na pleciach ducha on ho vidí a boji sa ho. Necitis sa zle unavená nestavajú sa ti zvláštne veci atď?

terina25
25. sep 2020

Mesacne dieta a tulit sa? 😳O tom som este nepocula. Mesacne babo sa ani neusmieva, az ked je vacsie sa usmieva

titla
25. sep 2020

Pravdepodbne si uz vystresovana z toho, ako na Teba dieta bude reagovat a ono citi tvoju nervozitu. Ako v zacarovanom kruhu. Nie je to jednoduche ale teraz sa TY musis dostat do pohody. Stastna mama = stastne dieta.

janka1554
autor
25. sep 2020

@panorek fuhaa tak ani nesom unavena len ma to štve že sa snažím všelijak a radosť prejavuje inym .. viem je to male babo ale nijak mu neubližujem ani nič vždy ma všetko 😐😐a moju pozornosť asi najviac

panorek
25. sep 2020

@janka1554 neboj sa nájdete si k sebe cestu a bude to o to vrúcnejšie a aj pre to že to nebolo také jednoduché a priamočiare. Všetko má svoj čas táto stará pravda je stále pravdou. Hlavne kľud a pohodu.

laila22
25. sep 2020

@janka1554 radosť prejavuje iným? Ja som ešte mesačne babo radosť prejavovať nevidela.

marcellka32
25. sep 2020

@terina25 netuli sa...ale usmievať sa už môže, môj sa ako mesačný smial (nie v spánku)

andreatytler
25. sep 2020

@janka1554 Neboj sa. Ako vravia, je este velmi malinky na tulenie a aj ked sa usmieva este to pravdepodobne nie je ten komunikativny usmev. On sa este len spamatava z tej obrovskej zmeny po porode. Davaj si ho casto naheho na svoje nahe telo, nech citi tvoju pokozku a vonu a stale sa na neho usmievaj, hlavne pri krmeni a prebalovani. On sa zacne na teba usmievat spat. Ak mas dlhsie vlasy daj si ich prec z tvare a nos stale ten isty uces. A hlavne daj tomu cas. Nie vzdy sa medzi babatkom a mamou vytvori silne puto. Niekedy na tom treba pracovat a je to uplne normalne.

alexandra2468
25. sep 2020

No neviem si to predstavit teda.
Moje dieta ma 9.5m a dobre si pamatam ako som hovorila manzelovi, ze kedy uz konecne nam to dieta nieco “da” 😃
Mesacne dieta sa vedome urcite este neusmieva, maximalne pocas spanku.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
spadnutaslivka
25. sep 2020

@janka1554 trpezlivosť. môžeš byť unavená a trošku v nepohode a bábätká to cítia a reagujú na to. napr. keď moji v noci plakali a ja už nervózna, že čo furt plače, že už aj najedený, prebalený, aj všetko a furt nespí a plače.... chodila som hodinu/dve po izbe a furt rev. Prišiel muž, chytil na ruky a do minúty spalo. Alebo aj návšteva- koľkokrát u mňa moje mimi mrnčalo a u kamošky sa zázračne utíšilo.... Proste ja som bola novopečená maminka, ustráchaná, či všetko robím správne a ona stará skúsená baba len chytila, v pohode si pomojkať :D nič sa neboj a určite nie duchov sediacich na pleciach :D :D :D

nelca0510
26. sep 2020

@spadnutaslivka toto je veľká pravda.. Aj moje dieťa veľmi reaguje na moje pocity.. Ked som ja nervózna je aj ono:(