Zdravim, mam mesačne babo a sa ku mne tulit nechce k druhým z radosťou sa aj usmieva a keď sa ja snažim tak začne plakať som stoho zufala 😐😐 poradte prosim čo mam robiť a čo take zle robim .. vďaka 💋
Možno máš na pleciach ducha on ho vidí a boji sa ho. Necitis sa zle unavená nestavajú sa ti zvláštne veci atď?
Mesacne dieta a tulit sa? 😳O tom som este nepocula. Mesacne babo sa ani neusmieva, az ked je vacsie sa usmieva
Pravdepodbne si uz vystresovana z toho, ako na Teba dieta bude reagovat a ono citi tvoju nervozitu. Ako v zacarovanom kruhu. Nie je to jednoduche ale teraz sa TY musis dostat do pohody. Stastna mama = stastne dieta.
@terina25 netuli sa...ale usmievať sa už môže, môj sa ako mesačný smial (nie v spánku)
@janka1554 Neboj sa. Ako vravia, je este velmi malinky na tulenie a aj ked sa usmieva este to pravdepodobne nie je ten komunikativny usmev. On sa este len spamatava z tej obrovskej zmeny po porode. Davaj si ho casto naheho na svoje nahe telo, nech citi tvoju pokozku a vonu a stale sa na neho usmievaj, hlavne pri krmeni a prebalovani. On sa zacne na teba usmievat spat. Ak mas dlhsie vlasy daj si ich prec z tvare a nos stale ten isty uces. A hlavne daj tomu cas. Nie vzdy sa medzi babatkom a mamou vytvori silne puto. Niekedy na tom treba pracovat a je to uplne normalne.
No neviem si to predstavit teda.
Moje dieta ma 9.5m a dobre si pamatam ako som hovorila manzelovi, ze kedy uz konecne nam to dieta nieco “da” 😃
Mesacne dieta sa vedome urcite este neusmieva, maximalne pocas spanku.
@janka1554 trpezlivosť. môžeš byť unavená a trošku v nepohode a bábätká to cítia a reagujú na to. napr. keď moji v noci plakali a ja už nervózna, že čo furt plače, že už aj najedený, prebalený, aj všetko a furt nespí a plače.... chodila som hodinu/dve po izbe a furt rev. Prišiel muž, chytil na ruky a do minúty spalo. Alebo aj návšteva- koľkokrát u mňa moje mimi mrnčalo a u kamošky sa zázračne utíšilo.... Proste ja som bola novopečená maminka, ustráchaná, či všetko robím správne a ona stará skúsená baba len chytila, v pohode si pomojkať :D nič sa neboj a určite nie duchov sediacich na pleciach :D :D :D
@spadnutaslivka toto je veľká pravda.. Aj moje dieťa veľmi reaguje na moje pocity.. Ked som ja nervózna je aj ono:(
@janka1554 ahoj, neviem si velmi predstavit, ako to myslis... kojis? Nosis? Nie je unavene al nema prilis vela podnetov? Od mesacneho baba ale velke prejavy by som necakala