Ahojte mamicky, presla si niektora niecim podobnym???:/
Takze vzdy sme sa hrali cele dni v izbicke, to bolo nase ale od kedy nam zacali prerabat bytovku je to hrozne ☹ Drobec nechce a ani nevojde do izbicky sam, stale sleduje okna a co len cosi suchne pri okne reve ☹ Aj ked ho dam na druhu stranu kde este nezatepluju stale sleduje okna ci tam niekto neni a aj ked sa nejake deticky hraju von a kricia hned zacne revat uplneeee... ☹ Je to sikulka ktory zaspinkaval sam ale teraz zaspava s placom lebo kedze je vonku teplucko tak stale ide nejaky zvuk z vonku ☹ A este ako keby nestacilo pridali sa k tomu zubky.. Prosim pomozte mi co by ste vy robili? Mam ho nechat vyplakat alebo? Uz som mu ukazovala ze sa nemusi bat ze nik tam neni ale nezabera.. Mal niekto podobny problem?
Dakuejm za vsetky rady.. Adka&Davidko
u nas tiez zateplovali, ked bol drobec asi rocny a pokracovali az do jeho roku a pol. vobec s tym nemal problemy, ale asi preto, ze sme presne ako @lujza123 stali v okne a sledovali robotnikov, ako stavaju lesenie, ako vrtaju, a ked uz boli na nasom leveli - na tretom poschodi, tak bol s nimi velky kamarat 🙂 po case sa naucil pri vrtani a pracach aj spat a spal aj ked vrtali panel v jeho izbicke...
skus sa s nim prejst po vonku a ukazuj mu robotnikov zdialky, potom chod blizsie, nech sa pozera na ich vrtacky a nastroje. aby zistil, ze to robia vsade a je to bezpecne. aky ma inak vztah k cudzim ludom? tiez sa ich boji? alebo len ludi za oknom? mozno mu je cudne, ze za oknom chodia ludia, ked tam nemaju co robit...
Dakujem mamicky.. No bola om s nim vonku pod oknami a ukazovala som je ze maju vozika a rozpravala som mu a vsetko opisovala, a aj na okno sme prisli ale ked tam neboli.. ale skusim aj ked tam niekto bude a vytiahnem mu zaluzie a nech ich sleduje lebo ked su zatiahnute zaluzie tak ma skor pocit ze tam Urcite niekto je... Najhorsie je ze on sa boji aj v spalni a ked nieco pocuje tak sa hned boji.. Dufam ze to zvladneme lebo su len v zaciatkoch.. Dufam ze ciastone mozem pripisat aj zubkam a ze ho to prejde:(
adulka691 ja si myslim že je to zhoda nahod že vam akurat došli do rany robotnici.ja mam podobne stareho maleho a všimla som si že za posledny mesiac sa obzvlašt boji.teda nikdy nechcel ist do izby ked bola tma alebo ked tam nikto nebol ale teras sa to stupnuje.nejde už ani po dvere a vždy vystrašene dobehne a kriči bubudak.dokonca posledne dni tak reaguje ked počuje nakladne auto alebo traktor.byvame v rodinom pri ceste a ked je otvorene okno tak je to počut ako keby to ide v izbe.ale do teras sme sa z okna na tie auta pozerali a tešil sa ked išiel prave kamion pekne kyval tiež neveim čo sa stalo, ked mu vadi už aj najmenši šuch alebo ak niečo buchne.myslim že su teras v takom veku .ja si ho vždy pritulim a poviem že sa nemusi bat že je to len auto alebo tak.a len dufam že ho to čoskoro prejde.myslim že vyplakanim bude iba vystresovanejši..
Zuza.m tak to sme ma potesili, dufam ze ozaj to bude len tym ze je to take obdobie.. Nas anjelik chodil po byte zas ako velky,nikdy sa nebal ale iba teraz.. Dokonca som si vsimla ze ked zatiahnem zaluzie neciti sa asi dobre a vtedy si viac mysli ze urcite niekto tam je a ked vytiahnem zaluzie tak vidi ze tam nik neni a je asi spokojnejsi.. Dufam ze ich to skoro prejd tych nasich anjelikov 🙂
Chudak maly asi sa musel velmi zlaknut ked zbadal niekoho v okne ze si to tak pameta. Ani sa mu nedivim, mna takto na smrt vystrasil umyvac okien, robila som v uk, spala vo svojej izbe na 1 poschodi ...ked som sa prebrala a zbadala v okne strapateho pakistanca skoro som zinfarktovala. A to som dospela, co to musi byt pre dieta....
Neviem skus s nim ist niekde na rodinny dom a hrajte sa akoze mu mavas s okna ( alebo vyrob s velkej kartonovej skatule "akoze" domcek s okienkom a s tym sa hrajte), vezmi ho na ruky u vas v byte a pozorujte cez otvorene okno robotnikov.....alebo zatiahni zaluzie na par dni.......je este maly hadam na to rychlo zabudne...