Bábätko z chuti zaspí a o 5 minút je hore

lulka13
9. nov 2016

Dobry den.... prosim vas nestavalo sa niekomu to ,ze babatko je uplne spokojne,vykakane,prebalene,napapane,uplne sa mu chce spat ,padaju mu oci ,z chuti zaspi a za 5 minut oci jak nocna sova???? a takto cely den dokola... ulozim do postielky uplne vidim jak by spala a za 5 'min je hore!!! brusko ju neboli to viem.... ja uz som zufala ... alebo je to normalne? lebo mne to tak nepride 😢

biokozmetika
9. nov 2016

a keď sa zobudí tak plače? alebo je len hore a nemôže spať? tiež sme mali taký problém so synom ale ten zas stále plakal a bol mrzutý z toho, že bol nevyspatý 😒 nám pomohlo nosenie v nosiči, tak sa dobre vyspal a bol v pohode 😉 kým sa to upravilo tak možno pol roka to trvalo.

lulka13
autor
9. nov 2016

@biokozmetika praveze neplace.... ale byva mrzuta noooo z toho ze je nevyspata.... dobre dakujem za radu teda vyskusam to 😉 akurat ma tri mesiace takze budem cakat 😀 dakujeeeeem

biokozmetika
9. nov 2016

držím prsty 😉 ja som ozaj len nosila alebo kočíkovala v akomkoľvek počasí 😅 hlavne, že spal

zdena12345
9. nov 2016

my sme to tak mali s prvym synom. problemy boli s prdikmi-kakanim a reflux... asi. lebo si mozem len domyslat.
co sme robili? cele dni noci na rukach a v kocari...postupne to preslo, ked som robila stale to iste kazdy den, vytvoril si rezim a ked mal 3 mesiace naucil sa doobeda o 9-10 zaspat az na 2 hodiny(to sme boli nauceny chodit v kocari, to zaspaval spolahlivo)az tvrdo zaspal, nechala som kocar pred oknom a sup do kuchyne🙂

betka269
9. nov 2016

A nezobudi sa rukami? Moj 10 týždňový drobec ke na tom podobne, vzdy mu vystrelia ruky ako morov reflex ale pomohlo mu zviazať do vankusika tam zaspinka iba v noci, cez den kociar aj tri hodinky tam prespi, tak sa uspime vonku a potom sup do bytu a nechám ho vo vanicke, tam pospi🙂

ada274
9. nov 2016

@biokozmetika ja to iste. nabehala som s kocikom kilometre, lebo doma spala v 20 min intervaloch 3 krat za den. Vonku aj 3 hodiny.

nikanu
10. nov 2016

aj neter sa budila na to ze sa jej vybrali ruky z vankusa. ale zasa pokial jej ich tam upevnis a ona si ich aj tak vyberie tak nespravis nic. a pokial ked sa zobudi tak neplace tak by som to neriesila lebo zasa nemozes byt 24/7 pri babatku a len mu ruky schovavat to sa neda.pospi v kociku alebo mu mozno staci tolko kolko spi 🙂