Bábätko spí maximálne 50 minút

rebekeaa
7. aug 2021

Ahojte.. maličký 6 týždňový strašne zle spinká cez deň. Má veľa krátkych spánkov, ledva ho uložím do postielky a už je hore.. minuly týždeň nás chytili strašne sople, ale zlé to je až v noci. V noci vie zaspať aj sám po kojení, ale tie sople nám zhoršujú spánok, samozrejme sa budí častejšie… cez deň je to celkom dobré, malo kedy odsávame.. ale ten spánok kým nás nechytili sople bol ukážkový… ledva zaspí a už je hore. Už si pri ňom ani pospať neviem, ako pred tým. Je plačlivé…cítim sa ako neschopná :( Nevladzem už, a to sú len dva týždne. Dá sa s tým niečo robiť aby sa mi ten spánok upravil? Nevie už spat ani v kočíku, ako pred tým…

alaguema
7. aug 2021

@rebekeaa 6 týždňové bábo ešte nemá pravidelné spánkové cykly. Keď "vás" chytili sople (neviem, či ich máš aj ty) tak je prirodzené, že spí ešte menej. Nie, nedá sa s tým nič robiť. Takto to proste je, keď máš malinké bábo.

mima1
7. aug 2021

Je to uplne normalne necakaj ze do 2r bude spat cely den aj noc. Moji obaja spavali pol hodinu a to myslim naozaj ze presne 30minut a boli hore. 5x za den a potom vzdy po case sa cas bdenia predlzil a vynechali jeden spanok atd. Cize som uspala urobila kavu odchlipla a bol hore.

zuziiiii
7. aug 2021

@rebekeaa mam 5 mesačnú dcerku doteraz cez deň nespi. Ak cez deň spi tak 30 minút asi tri krat. A večer ide spať o 20h a o 1-2h papa mliečko a hneď zaspi. Potom sa zobudí o 5-6h a už je hore...

leuska15leuska15
7. aug 2021

@rebekeaa podľa mňa problém je v tvojich očakávaniach. Ty čakáš, že bude spať 3 hodiny alebo co? 🙂 🙂 50 minút je krása, moja ma rok a nikdy pomaly dlhšie nespala cez deň. A bude spať čoraz menej. Nuž, bábätko je tu a treba sa mu veľa veľa venovať. Na spánok za deň môžem ja úplne zabudnúť, som rada ze riady umyjem kým spinka. Ale možno keď ju viacej unavis, pospi čosi dlhšie (napríklad plávanie, veľa veľa hrania, ukazovania hracie, fotiek, nosenie po vonku atď)

zuzu1102
7. aug 2021

@rebekeaa ja napriklad nesuhlasim s nazorom ze dieta do 2r nebude spat celu noc. Zalezi od dietata. Kazde je ine. Mne dcera spala celu noc od 1ho roka. A od narodenia mala ukazkovy spanok aj cez den. Samozrejme ked je choroba tak je to ine. Ale moze sa to upravit urcite ked dieta prejdu sople.

martinka13
8. aug 2021

Syn spával krásne v noci aj cez deň. Najprv 2 spánky po cca 1,5 hodine a potom jeden 2-3 hodiny.
Dcéra bola 30 minútový spáč. Pri synovi som to nezažila, takže ma skoro porazilo, lebo som pracovala z domu. Trvalo to asi pol roka. Potom sa to postupne upravilo. V noci spavala dobre.