Ahojte, dcera 2 a pol mesiaca , mam pocit ze len spi :D Vydrzi hore tak hodinku , hodinku a pol max. potom spi 1-2 hodiny, noc prespi skoro celu s 1 kojenim rano. Vychadza mi to ze spi aj 18-19 hodin pocas dna. Je to normalne alebo jej nieco moze byt ? Ked je hore je aktivna a cula, place malicko....
To je super bábätko. Náš krstný syn prespal pol roka...😀 je úplne ok má 2.5roka. Uži si to...❤️
je to v pohode, užívaj, neboj sa, o pár mesiacov to bude zase iné
@luccija
@nikasmile
@janickacrazy dakujem za ukludnenie 😀 a tie deti vam ostali aj potom take ze radi spali ci sa to uplne zmenilo ?
Aj moja bola taka v 2.mesiaci.Dnes ma 7 mesiacov a stale nevydrzi byt hore viac ako 2-2h30min.Takze stale ma 4 spanky denne.
Uzivaj si to kym sa da 😊 moj maly takto spal celu noc do cca 4mes. Potom akokeby utalo kojenie po 1,5-2hod. Uz ma rok a v noci hore stale kazde 2hod. Ale nestrasim ta, niektorym detom to takto vydrzi dlho 🙂
@reaan a to len tak z nicoho nic sa zacal budit alebo to nieco nastartovalo?
Uzivajte 🙂 divne by to bolo keby to robil napr 8 mesacny, teraz je to este len ok...ja som mala prvu hroznu nespiacu, a druhorodeny bol ako Vas sipkova ruzenka a zlate spokojne babatko 😊 teraz ma 18 mesiacov a vrtulu v zadku len za nim beham cely den 2 sekundy a uz stoji na stolicke, na stole no hrozny vymyselnik plny energie 😃
Jj, z nicoho nic. Najprv som myslela, ze ho boli brusko, ale nie, on bol hladny. Vraj sa rezim spanku meni v tych styroch mesiacoch. Uvidis, ci aj vy ste ten pripad 🙂 Stane sa aj 5x do tyzna, ze sa zobudi uprostred noci a aj hodinu nespi iba lozi po posteli 😅
Nastuduj si spankove regresie (to su tie nespave obdobia) a celkovo vyvoj spanku, nech nie si prekvapena 🙂 rychlo kym mas cas, ale mozno mozno jej to vydrzi, kamaratka ma dvojrocnu co je schopna vstat o deviatej a od dvanastej spat do tretej 😄🤪
Tak ja mam uz pubertacku🤣 a klud a pohoda jej zostali ona je taka flegmaticka povaha.Ale, ked jej isli zuby vela sa v noci kojila, ale neplakala, nemala teplotu...teraz si uzivaj co mas uvidis co bude dalej dolezite je, ze nie si unavena a znicena z prebdetych noci.
Užívaj si a oddychuj aj ty časom sa to zmení bude objavovať svet a vtedy už nebude chcieť toľko spinkať
Aj moj druhy bol taky, kde som ho polozila, tam zaspal. Potom sme si dosyta vypili vsetky spankove regresie. Ma 14 mesiacov a bud je chory alebo mu idu zuby. Takze nespime.
Ach...moja, toto som ja nikdy nezazila 😀
Ja som mala dvoch spachtošov od narodenia a spali aj potom viac ako "bežné" dieťa. Najstarší aj v školke spal vždy, ked som prenho prišla aj o 16:00, všetky deti tam robili hluk a on si spal ako nič. Jedno dieťa bolo nespavec od narodenia a je furt.
Aj take deti existuju ?! 🤫🤫🤫
Užívaj si to….takúto spachtošku som mala aj druhorodenú.
Moja dcera ked mala 3 mesiace tak bola hore polhodinu a potom 1,5h spala. Tiez som sa cudovala,ze ci jej cosi nie je. Fakt som sa bála. No uz by som sa nebala ale uzivala si to😀 teraz ma 8,5 a spi za cely den tak max 2h a niekedy ani to😳 takze nebojsa,budes mat sancu si este uzit nespiace babatko😄😄
Uzivaj si ten dar od Boha🙂mala som tiez taku sipkovu Ruzenku vyspata, vysmiata krasne dni