Ahojte. Rada by som sa opýtala aké máte skúsenosti s bábätkom keď už prespalo celú noc? Ako potom riešite prebalovanie? Naše 10mes spinka uz dlho celú noc ale posledne týždne stále mrauči a prehadzuje sa často. Čím to môže byť? Ďakujem
Mozu ho zubky trapit. Nas ties v tom veku uz semtam prespal noc ale zuby a brucho ho vedeli zobudit. Ja som zvykla pozriet v noci ci nema velmi plnu plienku pripadne hned rano ako siel manzel do prace, aby sa nahodou neprecikal. Ale nejak extra som to neriesila ked spal tak spal..
Ak nie zubami, moze to byt teplom... oteplilo sa uz, dusno je...
a k prebalovaniu: ak sme sa nezobudli, ze "mrauci" lebo plna plienka, tak sme neprebalovali, az rano.. ale ak som nahodou vstala, tak ja som ju v spanku prebalila v postielke :D mne sa nezvykla zobudit.. lebo zvykla mat plienku stokilovu studenu, sa mi to nepacilo 🙂
Neriesila som prebalovanie v noci.od pol roka spal celu noc.iste by som dieta nebudila
@lucana82 nemozu mu ist zubky? moja starsia prespavala od 5tyzdna cele noci ale ako sa jej zacali tlacit prve zubky tak sa v noci 1-2x budila