Ahojte, na ake miesto ste prosim zacali babatko davat na brusko? Citala som, ze najlepsi je pevny, neklzavy povrch, avsak pride mi este zbytocne kupovat mesacnemu babatku penovu podlozku na hranie, rsp.v ktorom mesiaci ste zacali pouzivat taketo podlozky? Mozem drobca davat na brusko aj na gauci, posteli, pripadne na stole pod dozorom samozrejme? A na ako dlho ho tak prosim polohovat, ked ma 4 tyzdne? Dakujem🙂
musi byt tvrdy povrch z dovodu opory chrbtice. nie makky gsuc. madrac... ja som davama babatku kym sa nehybalo tenku perinu a neskor sme zrusili stary detsky madrac rozdelili ho cez kokosovu vlozku obalili latkou ostal len 5cm madrac obaleny latkou v rozmeroch cca 120x120cm
pediatricka nam povedala, ze ho mame skratka davat aspon 5x za den na par minut na brucho, tvrdost povrchu atd. ze je treba riesit, ked na tom bruchu vydrzi bez placu dlhsie ako 13 sekund 🙂 bezne sme ho davali na postel, na gauc, na koberec a podlozku pouzivame asi od 2.5-3M fakt aktivne, mozno aj kusok skor odkedy ho zaujimala hrazdicka - ta ma ale napr. svoju vlastnu deku alebo podlozku, cize ak mate to chvilu vydrzite aj bez podlozky ale isto sa ti zide coskoro
Dakujem vam velmi pekne, vedeli by ste mi prosim odporucit nejaku podlozku?
@1991michaela1991 my mame skip hop ale kadeake dobre su, jedine co neodporucam za mna su tie puzzle, ked si drobec grcne na brusku, tazko sa to cisti 😂
@1991michaela1991 Úplne na začiatku som dala na stôl karimatku a na to malú. Najlepšie (teda aspoň minútku) nám vydržala na brušku, keď sme mali tvár vo výške jej tváre… Neskôr na zemi na penovom puzzle. Teraz máme Casmatino podložku, je fajn, ale čo sa týka povrchu, penové puzzle sa mi páčili najviac. Problém akurát bol, že ich krpatá rozoberala a teda umývanie bolo veľmi otravné 🙂
@1991michaela1991 od 6 týždňa bol na pár sekúnd na penovej podložke. Od 2 mes dlhšie a dlhšie…
@1991michaela1991 kludne tu penovu kup, vyuzijes aj ked bude starsie babo. je fakt lepsie na pevny povrch. alebo ak mas fakt tvrdy matrac, mozes aj na posteli, ale mne sa to napriklad neosvedcilo a to mame velmi tvrdy matrac. na bruško mozes davat kazdy den aj niekolkokrat, na chvilku. ja som davala na jednu-dve minutky a predlzovala postupne. pripadne aj tak, ze kym sa jej to pacilo a ked uzbola chvilu z toho mrzuta tak isla naspat.