Ahojte maminy, chcela by som sa opytat, ci nepoznate predajnu v okoli TT, GA, SC, NR, SA, ktora ma skladom autosedacku joie spin?
Chcela by som ju kuit, ale naprv musim malu do nej posadit, aby som videla, ci jej bude dobra. Najblizsie som ju nasla v Hlohovci, ale to mi je trocha od ruky.
to som este neskusala. Mala ma 10 mesiacov a este ju dlho chcem vozit v protismere a tato sa mi najviac paci zatial. ale nazivo je nazivo 🙂)
Ahojte, chcela by som občerstviť túto tému, máte nejaké nové skúsenosti s touto sedackou? Veľmi sa mi pozdáva, lebo chcem i-size aj pre protismer pre ročného drobca, nemá ale este ani 8 kg a z vajca už na dĺžku vyrastá. Je taky chuducky, tak do klasickej napr. Romer king, ktoru som mala pri prvych dvoch detoch, ho davat nechcem. Keďže budeme občas sedačku prehadzovat medzi autami, tak aby mala čo najnižšiu váhu, izofix a bola z 1 kusu. Tých 300 eur je pre mňa strop. Táto je jediná, ktorú som našla podľa mojich požiadaviek a možnosti, ale privitam aj inú variantu na porovnanie 🙂
@danula.ch my máme Cybex sirona M2. Prenos je nemotorne, ale v pohode. Novú joie spínače ak nie je isize ani nekúpis, ja som ju vtedy nechcela pre neskorší predaj, inak by som ju brala všetky i desiatimi. Isize je už radenie podľa CM, nie podľa kg, ak sa nemylim, inak je to vlastne to isté :D ak tomu dobre rozumiem.
@zumeska konečne tomu rozumiem 🙂. Keď pri tých I size má odrádza hlavne to komplikovane prehadzovanie z jedného auta do druhého. Tuším majú všetky bázu, čo je super vec, na klikneš a ideš, mám také aj na vajíčku. Lenže to sa dá nainštalovať aj bez bázy, iba pásmi. Cybex sirona som tiež pozerala, to sa v prípade potreby ale asi iba pásmi do auta upevniť nedá, či áno?
My ji mame par mesicu, tu merlot, objednavali sme z netu a za dobrou cenu sem nasla...to otaceni je super 🙂 taky sem chtela nejdriv osobne zkusit, ale nenasla sem prodejnu, kde by ji meli. Mala ma ted rok a pul a jeste nekdy v protismeru jezdi, je to bezpecnejsi. Vsude sme ji videli za 299euro, ale sehnali na kociky-adoli za 249euro 🙂 tak sme rychle objednali, ted koukam, ze uz je zase za 299euro, nechapu proc... Nevim, jak mate stare dite, ale z moji zkusenosti urcite doporucuju 🙂 akorat asi bude fakt problem sehnat prodejnu, kde bude. A nejde to na nejakou prodejnu objednat, vyzkouset a v pripade, ze nevyhovuje ji nebrat a obchod by si nechal na prodejne?