Ahojte 2-mes syn ma reflux, ma matrac vyvyseny klinovym vankusom, chcem sa spytat ci niekto nepozna “zlepsovak” aby necestoval po postielke lebo casto ho najdem o 180 st otoceneho a v rohu postielky. D
@simsalabim ten vankus mame pod matracom cize ten je nakloneny, takze je to rovina, ale on sa po tej rovine sucha dole
Matrac podložený a aby bol v rovine,tak plávajúca podlaha pod ním 😀. Klinový vankúš kamošky čo mali skúsenosť neodporúčali, dieťatko sa zošmykovalo.
ja som dala do postielky kojenecky vankus a pri nohy jej paplon( mam taky hrubsi). Trochu este putovala,ale ten vankus jej zabranil ist dalej a nezosuchla sa mi uplne dole,ked tam mala ten paplon. Sice jej zmensil postielku ale pouzivame ho do teraz. Zaspava s tym,ze sa obrati na bok a objime ho🙂. Mozno pomoze😊
@miska0922 uplne najlepsie je pod nohy postielky pri hlave dat niekolko hrubych knih ci slovnikov. Z celej postielky tak bude naklonena rovina a zaroven rovny matrac. Nic lepsie som pri mojich obich refluxovych detoch nenasla. Klinovy vankus je podla mna blbost z ktorej sa dieta zusuchuje.