Ahojte,
Chcela by som kúpiť monitor dychu s video pestúnkou. Mohli by ste mi napísať vaše skúsenosti, ak máte, so značkami Angelcare a Babysense? Najlepšie teda tie kombinácie s video pestúnkami.
Ďakujem ❤️
Za mňa určite Babysense https://www.sewex.sk/produkty
Aj ja mam babysense a som maximalne spokojená 😊
Ja som mala babysense požičaný z nemocnice, ale len nejaký základný to.bol. Ide mi o to, aký má kamera dosah a či je dobrý signál.
@lenkadenisa babysense je ako jediny klasifikovany ako zdravotna pomocka, ak si dobre pamatam. Preto ho pouzivaju aj v nemocniciach. Ku kamere a dosahu sa vyjadrit neviem. Kameru sme nepouzivali a tym, ze mal 2 podlozky, tak som prehadzovala iba ten pipak. Jednu som mala v kociku a 2 v postielke. Inde dieta bez dozoru nebyvalo
@lenkadenisa pokiaľ ho chces používať v byte, podľa mňa žiadny problém so signálom nebudeš mať. Berieme ho so sebou aj k mojej mame, ktorá býva v poschodovom dome, kamera fungovala v každej izbe, aj keď som vyšla na dvor blízko pri dome. Keď som išla pred dom na cestu k autu, tam mi už obraz odišiel. Ale myslím si,že to už bolo kvôli wifi, za tam sme už signál nemali.
Babysense mame a super. Aj v nemocnici ho pouzivaju
@lenkadenisa aj my babysense
Ďakujem, kúpim teda babysense. To bola aj prvá voľba, len mi potom začali vyskakovať aj reklamy na Angelcare. Od nich poznám len kôš na plienky 🤣
My máme babysense, nezistila som žiadny problém s používaním.