Angelcare vs. Babysense

lenkadenisa
11. júl 2022

Ahojte,

Chcela by som kúpiť monitor dychu s video pestúnkou. Mohli by ste mi napísať vaše skúsenosti, ak máte, so značkami Angelcare a Babysense? Najlepšie teda tie kombinácie s video pestúnkami.
Ďakujem ❤️

hanaxxx
11. júl 2022

My máme babysense, nezistila som žiadny problém s používaním.

jurika3
11. júl 2022

Za mňa určite Babysense https://www.sewex.sk/produkty

ivs97
12. júl 2022

Aj ja mam babysense a som maximalne spokojená 😊

lenkadenisa
autor
12. júl 2022

Ja som mala babysense požičaný z nemocnice, ale len nejaký základný to.bol. Ide mi o to, aký má kamera dosah a či je dobrý signál.

mucuinka
12. júl 2022

@lenkadenisa babysense je ako jediny klasifikovany ako zdravotna pomocka, ak si dobre pamatam. Preto ho pouzivaju aj v nemocniciach. Ku kamere a dosahu sa vyjadrit neviem. Kameru sme nepouzivali a tym, ze mal 2 podlozky, tak som prehadzovala iba ten pipak. Jednu som mala v kociku a 2 v postielke. Inde dieta bez dozoru nebyvalo

hanaxxx
12. júl 2022

@lenkadenisa pokiaľ ho chces používať v byte, podľa mňa žiadny problém so signálom nebudeš mať. Berieme ho so sebou aj k mojej mame, ktorá býva v poschodovom dome, kamera fungovala v každej izbe, aj keď som vyšla na dvor blízko pri dome. Keď som išla pred dom na cestu k autu, tam mi už obraz odišiel. Ale myslím si,že to už bolo kvôli wifi, za tam sme už signál nemali.

queen_el
12. júl 2022

Babysense mame a super. Aj v nemocnici ho pouzivaju

veronika3110
12. júl 2022

@lenkadenisa aj my babysense

lenkadenisa
autor
12. júl 2022

Ďakujem, kúpim teda babysense. To bola aj prvá voľba, len mi potom začali vyskakovať aj reklamy na Angelcare. Od nich poznám len kôš na plienky 🤣