Aký režim majú vaše 9 mesačné deti?

19. máj 2022

Ahojte 🙂
Aký máte približný režim 🙂 potrebujem sa inšpirovať prípadne vidieť či robím
niečo zle.
Malý ma čoskoro 9 mesiacov.. už postupne niektoré dni, ked sa zobudí neskoro ako napríklad dnes až o pol 9 skúšame 2 spánky.. bdiet vydrží tak tie 3 až 3,5 hodiny večierka medzi 20-20:30. Viem že by mal denne spať tak okolo 2,5 hodín max 3 tak teraz neviem či to rozdeliť pol na pol na dva spánky v rovnakej dĺžke alebo prvý kratší druhý dlhší alebo naopak.
Ak sa stane že sa náhodou zobudí skôr stalo sa ze uz aj o 6:00 tak vtedy niekde vtesnam ešte aspoň jeden polhodinovy slofik 🙂

ivangeline
19. máj 2022

My sme mali estelen 8m ale priblizne. 6 hore,zopka ranajky s nami,pol 9 zaspava na 45min/sme vonku. Nejaka vyzivka/chrumka/doma dojcime. Medzi pol 12 az 12 obedny spanok (hpdinu a pol az 2h),chvilu sa len tak hra a az neskor obed,O tej pol 4 az 4 zas 45min spanok(niekedy sme von, inokedy doma),dojcim.. Kasa na veceru. (Rozne mliecne). A o cca 19tej ide spat na noc. Budi sa rozne. 3x a viac. Teraz idu zuby...nechce jest..a horsie spi.. :/

lilyianka
19. máj 2022

Náš mal v 9.mesiacoch 2 spanky. Doobeda a poobede. Vstaval cca o 7h,vydržal max 2hodiny a siel spať. Poobede šiel spať a spal do cca,16h, postupne som režim spania menila. Večer spánok o 19:30h.

stanzi
19. máj 2022

Moja ma 9 mesiacov a uz mesiac ma iba dva denne spanky. Bdiet vydrzi tak 3 - 3,5 hodiny, denne spanky ma dokopy cca 3 hodiny, plus minut. Nejake casove rozdelenie neriesim, nechavam ju spat kolko chce ona...

andreatytler
19. máj 2022

V tom veku mal syn uz davno 2 spanky ale boli dlhe (2 hodiny kazdy) a tak bdel 2.5-4 hodiny.
Vstaval o 6:00
Prvy spanok 9:00 - 11:00
Druhy spanok 14:30 - 16:00
Vecierka 20:00

Podla mna to robis dobre. Presne, podla toho o kolkej sa rano zobudi bude mat 2 alebo 3 spanky. Ja som presne takym sposobom presna na 1 spanok. Ze sa striedali dni s 2 a s 1 spankom.
To ake dlhe maju byt denne spanky nechaj na dietati. Budis ho z tych dennych spankov? Ja som zastancom toho ze spanok by mal byt aspon hodinu.