Mamičky, ktorý opaľovací krém je najlepší pre maličké detičky, myslím 2 mesiace a viac... Ďakujem
pre tak male babo nepotrebujes opalovaci krem no ak uz tak skus pozriet http://www.sebapoznanie.sk/sebapoznanie/eshop/1...
určite faktor 50 a počítaj s tým, že ti tu bude každá druhá písať že na slnko nie. Ja keby som sa riadila tým, že také malé bábo nesmie na slnko, tak ani z domu nevylezieme, lebo nám svieti slnko celý deň pred barákom, ale tak aj v tieni opaľuje, ja som mala faktor 50 z dm detský opaľovací krém
autorka nikde nepíše, že bude s dieťaťom na priamom slnku... to aby teraz ani smeti nevysypala, lebo čo ak svieti? počasie je krásne, treba byť vonku, slniečku sa vyhnúť nedá 😉 ja by som 50-tke neverila, že má naozaj 50, ale to je na každého zvážení... ja som deti natierala vždy 15-tkou
Bioderma 50+ mineral. Je to 100 ml fluid. Mne bolo poradene ze pre deti do 3 rokov opalovak s fyzikalnym faktorom (mineralnym) a nie s chemickym. 😉
faktor 50... ale aj tak neopalovat.. v kociku tienit, nedavat na slnko a ked uz ste dakde tak v tieni (ale to urcite vies 🙂) ). Ja som na malu pouzivala najskor biodermu sa mi zda a potom uz ten DMkovsky co bol minuly rok dobre hodnoteny... a teraz vyberame a nevieme co :( Porad sa s pediatrickou ak chces, ja som tak urobila a vybrala som potom...
Ahoj,mne kožná lekárka práve odporučila Avene 50-detský,vraj najlepšia kozmetika,je lekárska a táto firma vyrába aj lieky,tak sa v tom vraj vyznajú a každý rok vraj menia zloženie krémov podľa zmien podnebia.Neviem,ja som ho kúpila,snáď kožná lekárka vie o čom hovorí...ale každá lekárka môže mať iný názor,nakoniec je to aj tak na nás rodičoch...
Moje deti nie su zvyknute na take silne slnko ako je na SK a kym som nevyskusala Bioderma Photoderm Kid SPF 50+ tak mali vzdy neprijemne reakcie.Vyskusala som viacero znaciek s faktorom 50+ a zatial najlepsie chrani prave tato Bioderma pre deti.Najhorsiu reakciu mali na Nivea Kids factor 50+
Akurat som citala velmi zaujimavy clanok a opalovacich kremoch. Vraj vsetky, ktore maju faktor viac ako 30 su v podstate take iste co sa tyka ochrany ako ta 30. Urcite nikdy nepouzivaj tie v spreji, obsahuju velmi skodlive latky.
to nemate na SLovensku na opalovacich kremoch napisane, ze nie su pre deti do 6 mesiacov? Zo srandy to tam asi nepisu, ze?
Ziadny krem!!!!!!!!! Slnecnu clonu, alebo plienocku na kocik. Takemu malemu babu by som chemiu nevtierala do jemnej koze.
my mame altermed SUN baby 50+,je tam pisane pre batoľa a deti, účinná ochrana proti slnečnej alergii,ochrana DNAbunky
šetrný k detskej pokožke,hypoalergenny. Kupili sme v lekarni, pytali sme si na citlivu pokožku. Nemusiš tento kupit ale kup to v lekarni,tam ti aj poradia.
faktor 50 som používala chicco -dermo solare 0m+ 🙂 a bola som spokojná, malý mal v lete 2,5mesiačikov
ziadny do roka by sa nemal pouzivat, my sme tiez prezili minuly rok bez kremu, na priamom slnku s takym malym babom predsa nebudes, tak nepotrebujes krem...
La Roche 50+ osvedceny 🙂
my sme natierali la roche pre deti ale nie kazdy den a priamemu slnku sme sa vyhybali....tiez sme kupovali v lekarni
Mne sa maly narodil v juli, nepouzivala som ziadny krem, vzdy bol tieneni v kociku
Ja od malička používam len Niveu Baby,žiadne faktory,veď žiadna z nás nedá dieťa piecť na slnko.Vždy sme mali klobúčik a podľa mňa je v pohode,keď získa dieťa prirodzene vitamín D. 😉
Ja som kupovala v lekárni daylong,je trocha drahší,ale super 🙂
My sme pouzivali Daylong baby 30. Isla by som sa opytat koznej, alebo do lekarne.
ja som tiez pouzivala 30tku
Dylong 25
Ja som nepouzivala ziadny a maly je junovy. Mal plienku na kociku, ked nanho svietilo. Co nanho troska zasvietilo, to je D vitamin.
My sme tiež nepoužívali do roka krém. Veď si vezmi, že tak malé dieťa nevie ešte chodiť, ani sedieť. Takže buď bude doma, alebo v kočíku a ver tomu, že keď bude vonku 30 stupňov a viac, tak nepôjdeš kočíkovať, lebo sa ti dieťa v tom kočári uvarí. Teda aspoň my sme chodili s kočárom buď ráno alebo večer. Naviac ako tu už písala jedna pani, tak sa doporučuje od pol roka, lebo dovtedy je tá pokožka ešte veľmi jemná a náchylná.
Nam pre 3 a pol mesacne babo kozna doktorka odporucila avene 50 s mineralmi. Samozrejme hlavne medzi 10-15h nechodit na slnko, ale celkom sa tomu vyhnut neda. Nasa mala vnutri spat nechce, tak spi cely den len v kociku.
Ani ja som moju malu nevystavovala priamemu slnku ked bola takato malicka.narodila sa zaciatkom jula.urcite chranit pred slnkom a na kocik plienku.
Ja som davala asi od 4 mesiacov (maly je februarovy) 30ku daylong, nema chemicky filter, ale nejaky fyzicky ci aky proste ostava taka bledsia pokozka, maly je ekzematik ale nan nereagoval nijako zle 🙂 Ale aj tak nedavat na priame slniecko...
pre 2m dieťa žiaden, dieťa chrániť pred slnkom...nikto nevraví, že sa má v lete sedieť doma ale dá sa ísť von z rána a neskôr poobede...na kočiar prehodiť plienočku alebo clonu ... a pre väčšie deti mliečko/krém s minerálnym filtrom - obľúbená Bioderma, Avene ale nájde sa ich viac a čo najdlhšie chrániť pred ostrým slnkom ... 🙂
http://www.stream.cz/nejnovejsi/adost/10002906-... dporučujem pozrieť možno pomože
pre take male babo ziadny opalovaci este nesmie byt na slniecku a ked uz tak aspon s faktorom 50..... 🙂