Aký máte názor na hojdavak/hačku?

angie_l
8. jún 2018

Mamičky chcem sa spýtať,aký máte názor na hačku/hojdavak? Moja malinka mi tam takto cez deň spava aj 3x s toho 1x v kočíku,cez noc v postieľke pekne na tvrdom a práve kvôli tomuto sa pýtam,myslite že ta hačka je vhodná na chrbticu?ja ju tam dávam v perinke aby to mala mäkšie ale aby sa jej to prispôsobilo chrbtice som jej tam nedávala žiaden matrac,ale videla som že veľa mamičiek tam matrac dava,nechcem jej náhodou zničiť chrbticu tak aký máte názor? Spi sa jej tam inak veľmi dobre na rovnom mi tak nikdy nespi pripadam aj foto aktuálne 🙂 len cez noc pekne spi úplne na rovnom v postieľke.....

maty112
8. jún 2018

Ja som pri malom mala aj matrac a tiez mi tam krasne spinkal pocas dna...problemy nemame ziadne...

denisa098
8. jún 2018

Ja by som osobne v tomto decko v zivote same nenechala,ked sa ti pootoci a nebude sa vediet nazad,nemoze sa tam pridusit alebo zadusit ,dieta by malomspat na riadnom madraci bez vankusa,nemudrujem ,je to len moj nazor,v tej hojde max uspat za pritomnosti,aj maminy ktore v tomto teple zakryvaju cely kocik plienkami a uz som videla aj hrubu deku ,dietatku par minut slniecka neublizi,skor ten upek v kociku,nevravim ze autorka len mi to nedalo vspomenut.Ps krasne babenko

katka_rebeka
8. jún 2018

Ahoj, my máme hojdavak aj s matracom a tiež mi tam malá spinká cez deň iba. Tiež som zo začiatku riešila či je to vhodné, lebo spávala celkom veľa...teraz už tam spí max pol hodku denne takže už ani neriešim. Na stránke hojdavak.cz píšu že je to vhodná poloha pre bábätká, tak verím tomu, ale to je myslené s tým matracom asi.

lusylee
10. nov 2021

Ak sa bojite kupovať hačku s obavou či tam bude babatko spinkat. Tak ponúkam jeden tip na hačku, s ktorej sa dá urobit hojdačka pre deti a aj dospelých, na sedenie a aj ležanie. Takže hojdačku určite využijete.