Co ste dávali alebo dávate novorodencov na zadoček? Aké krémy? Dávate pri každom prebaľovani alebo až keď ma zapareninu?
Bepanthen baby
Od narodenia Bepanthen. Mastim pri každom prebalovani. A ešte problém nemal. Klop klop
Rybacia masť, bepanthen pri každom prebaľovani, toto sú prípravky ako prevencia. Keď už sú zapareniny, treba iné produkty.
Preventivne len priesvitne typu bepanthen dexpanthenol infadolan vazelina.keby vifim niekde priblem diahnem po bielom pudrovom sudocrem penaten babylove
Mam sudocrem a potom ešte od weledy nechtikovy dojčenský ale dávam pri prvom začervenaní
Preventívne som nikdy nedávala. Načo? Ak bol problém tak bepathen alebo weledu. Ak bol veľký problém imazol krem pastu.
Rybacia mast,vacsinou az ked som videla náznak ze cosi sa zacina diať a rybacia zabrala hned .jlavne je pravidelne vymieňať plienku
Sudokrém je najlepší. 🙂 tenkú vrstvu dávam pri každom alebo každom druhom prebalovani, podľa potreby
weleda za mňa topka ,prírodné zloženie. Sudokrem má jedno z najhorších zložení.
Za nás bepanthen. Používali sme aj sudokrem ale keď som videla zloženie prestali sme. Aj weleda ma dobre recenzie
Mám dve deti, už by som nekrémovala, ak by nebol problém. Načo? Mám po ruke detský púder na akýkoľvek problém so začervenaním.
Mám pre istotu Sudocrem, ale používala som len po kakani, od 7 mesiacov kaká len na nočník, takže už takmer vôbec.
Ja som dávala pri každom prebalovani nakoľko moja malá ma veľmi citlivú pokožku a stačilo ze bola dlhšie mokra a uz bolo zle, hneď mala zapareniny cize ja som jej stále jemnucko natierala bepantenom baby... sudocrem malej vôbec nevyhovoval a mala pri nom stále zapareniny...
Ak bol veľké zapareniny keď už nepomáhal bepanten ani rybia masť tak pomohol jedine Imazol krempasta alebo robená zinková masť ale ta je len na lekársky predpis...
Mam 3 deti takze sme toho poskusali,ale za mna topka Weleda👍 ak je velmi zle(ked isli zuby a hnackovali),tak Imazol.
My mame z nemocnice BUPPI kremik, potom sme skusali aj vzorku bepanthenu a mame aj najnovise sudocrem. Vsetky su super a este zapareninu nemala. A ked sa objavi v zahybe na nozke tak natrem a na druhy den je to ooovela lepsie. A zadocek natieram po kazdom prebalovani.
Mam weledu lebo mi ju dali k nakupu zadarmo ale este som ju nepouzila. Maly ma 8 mesiacov. Aj pri prvom synovi som pouzivala iba ked mal nejaky problem, ked mu isli zuby napriklad.
Bepanten na bežné prebaľovanie a Sudocrem keď vidíš že sa začína tvoriť trošku červené miesto.
Bepanthen a sudocrem obsahuju neuroendokrinne latky, ktore su potencionalne aj karcinogenne
Napzaj toto chces davat svojmu dietatu?
@taktotedanie a co by si davala ty? ja ich pouzivam ani som nepocula o inych 😳
@evickuska je vela dalsich alternativ predsa! Napr weleda kupis v dmke a pod
To je smutne ze ich davas a ine nepoznas
preventivne nic, ale kazde hovienko ak sa da ideme umyt normalne pod vodu, nepouzivame vlhcene obrusky, ale perlan namoceny vo vode s kvapkou oleja. V troch mesiacoch sme prvykrat riesili mini zapareninu, a dva dni mazania nechtikovou weledou a bola prec.
@taktotedanie nikdy som prakticky nepocula o inych, weleda napr. obsahuje hydroxid draselny a tiez rozne oxidy zeleza, ktore nemusia byt OK pre novorodenca... smutne to rozhodne nie je, nam to poradili hned v porodnici a ked sme pri tom, v kazdom produkte najdes latky, ktore nie su uplne ok, zalezi ake je stopove mnozstvo, polcas rozpadu a ci to realne stiha tomu babanu ublizit, kedze prebalujes nonstop hlavne tie uplne male 🤷♀️
@evickuska z hladiska zlozenia je to vsak vzdy lepsie ako neuroendokrinne latky, ktore mazes dietatu na pohlavne organy nemyslis?
@taktotedanie nie, mam vystudovane chemicke inzinierstvo a robili sme rozbory velmi vela produktov, takze dovolim si nesuhlasit... plus davam mu to na kozu, netisnem mu to na sliznicu ani podobne, ale kazda je ina, mne toto nepride ako pokus o vrazdu mojho dietata 🙈
@evickuska kazdy podla svojho gusta
@taktotedanie jasne, casto ked citam tvoje prispevky mam pocit, ze utocne reagujes, ze ked niekto ma iny nazor, pripadne kona inak ako ty, dost odsudzujes, si prudka a podobne 🙈
@taktotedanie ja som skúsila aj weledu a mojej na zapareniny pomohol jedine bepanten a rybia masť a v nutnom pripade pomohol jedine imazol krempasta...
Indulona,sudokrem alebo rybacia mast