Aký detský teplomer pre bábätká kúpiť?

kejty13
17. sep 2019

Ahojte,
mamičky prosím vás poradili by ste mi, ktorý teplomer používate na meranie teploty svojich bábatiek? Neviem, ktorý mám kúpiť, keďže ešte nemám bábätko.

lenka2710
17. sep 2019

@kejty13 Ja som mala klasicky na meranie v zadocku s ohybatelnou spickou a potom digitalny,keď uz bola malá pohyblivejsia a zmerať teplotu bola raketova veda 😂

st44
17. sep 2019

Ja som kupila v lidli ten elektronicky, s tym sa da zmerat na cele alebo v uchu. Ten dudlikovy sme zhanali po vsetkych obchodoch a nakoniec ho nechcela mat v ustach, takze pre nas to boli vyhodene peniaze zan.

muskalenuska
17. sep 2019

@kejty13 pozri foto. Zmeria teplotu za par sekund kdekolvek. My sme merali aj teplotu mlieka, ked som narabala do flase. Stoji od 30€ viac,ale oplati sa. To je jedno aka znacka..skor poukazujem na typ teplomera.

veronika271215
20. sep 2019

@muskalenuska toto je najhorsi teplomer aky moze byt, nechapem ako ho mozu pouzivat na pohotovosti, v nemocniciach...vzdy meria teplotu zle, keby len o pol stupna, ale o cely stupen a to je dost...

muskalenuska
21. sep 2019

@veronika271215 s tymto ani ja nie som až tak spokojna,lebo predtym sme mali taky,co mal funkciu scan a dalo sa nim lahsie vyhladat najteplejsie miesto. Tu treba zakazdym stlacat a na spankoch nameria viac ako na strede cela. No pri malych detoch je to super vecicka,lebo tie nevydrzia drzat obycajny teplomer pod pazuchou,ci v dupe tak dlho ako by bolo treba.