Ahojte,
mamičky prosím vás poradili by ste mi, ktorý teplomer používate na meranie teploty svojich bábatiek? Neviem, ktorý mám kúpiť, keďže ešte nemám bábätko.
Ja som kupila v lidli ten elektronicky, s tym sa da zmerat na cele alebo v uchu. Ten dudlikovy sme zhanali po vsetkych obchodoch a nakoniec ho nechcela mat v ustach, takze pre nas to boli vyhodene peniaze zan.
@kejty13 pozri foto. Zmeria teplotu za par sekund kdekolvek. My sme merali aj teplotu mlieka, ked som narabala do flase. Stoji od 30€ viac,ale oplati sa. To je jedno aka znacka..skor poukazujem na typ teplomera.
@muskalenuska toto je najhorsi teplomer aky moze byt, nechapem ako ho mozu pouzivat na pohotovosti, v nemocniciach...vzdy meria teplotu zle, keby len o pol stupna, ale o cely stupen a to je dost...
@veronika271215 s tymto ani ja nie som až tak spokojna,lebo predtym sme mali taky,co mal funkciu scan a dalo sa nim lahsie vyhladat najteplejsie miesto. Tu treba zakazdym stlacat a na spankoch nameria viac ako na strede cela. No pri malych detoch je to super vecicka,lebo tie nevydrzia drzat obycajny teplomer pod pazuchou,ci v dupe tak dlho ako by bolo treba.
@kejty13 Ja som mala klasicky na meranie v zadocku s ohybatelnou spickou a potom digitalny,keď uz bola malá pohyblivejsia a zmerať teplotu bola raketova veda 😂