Akú sumu za opatrovanie?

zuzanak89
15. jan 2015

Mám možno si si privyrobiť opatrovaním dvoch detí, súrodencov, podľa potreby rodičov. Ja mám 2 deti a som na MD a deti mám rada a viem sa im naplno venovať. Nemám potuchy koľko si mám vypýtať. Jedno je škôlkar a druhé chodí s dcérou do triedy, myslím, že sa budem s nimi aj po škole učiť s starať sa o ne väčšinou poobede. Máte niekto s týmto skúsenosti? Ďakujem

namornicka
15. jan 2015

Záleží na tom v akom meste bývaš. Pokiaľ sa budeš s nimi aj učiť a dohliadať na úlohy, čiže budeš mať na starosti aby boli pripravení do školy, tak si cenu navýš. Pod 6 eur/hod určite nechoď, to by si išla pod cenu.

stefka33
15. jan 2015

No ak si Nitranka, tak tu to študentky ochotne robia za 2-3 eurá na hodinu a poniektoré mamičky na rodičáku aj za menej.

martina833
15. jan 2015

Ja davam 2,50 €.

libka1
15. jan 2015

6 eur co ti tu radia by som ti urcite nezaplatila, to mi pride prehnane. Zavisi aj od tych rodicov co od teba budu presne chciet a poctu hodin co sa budes starat.

monicm
15. jan 2015

ja ked som sa starala kamoške o deti,tak mi dávala 2,50 na hodinu,ale maximálne 12,50 za celý deň. ale iná cena je v BA a iná KE,takže.............ja som z trenčianskeho kraja

lubaska21
15. jan 2015

2,50 som dostavala ked som opatrovala chlapceka popri studiu na VS... pod tu cenu by si nemala ist...

p_etrisha
15. jan 2015

Ja som mavala 3€/hod. Ci uz som strazila cez den, ci v noci...Pri malom miminku, ziadne skolske povinnosti

adeli79
15. jan 2015

my platime 2 eura na hodinu, podla mna, keby som opatrovatelke davala naraz 2 deti, tak by mi prislo ok davat jej 4 eura na hodinu. byvame v malom meste.