Akú posteľ pre 14-mesačného?

patulka1992
23. máj 2019

Ahojte dievcata idem si k vam po radu maly ma 14m a ostala som.tehotna chceli by sme ho davat spat postupne do svojej izbicky ako ste riesili postel? Aby s nej nevypadol mam strach ze ked dame zabranu postavi a vypadne moze mi dat nejake rady pripadne napady? Dakujem pekne

ejanjelik
23. máj 2019

V takom veku sme este malj postielku

missdiva
23. máj 2019

@patulka1992 tiez si myslim,ze taky maly by mal byt este v postielke.

patulka1992
autor
23. máj 2019

@missdiva a cca v akom veku ste davali deti do postele?

lenulienka1008
23. máj 2019

@patulka1992
Aj náš bol v tomto veku ešte v postieľke. Teraz je v posteli 160x70cm so zabranou a tunelom: foto ilustračné

lenulienka1008
23. máj 2019

@patulka1992
Alebo aj toto:

lenuska1907
23. máj 2019

Nasa mala 1,5 roka ked uz krasne spala vo svojej poseli vo svojej izbe, nebol ziaden problem kedze prespala celu noc. Akurat som ju obkolesovala z tej volnej strany vankusom na kojenie a o mesiac uz nebolo treba ani ten . No treba ratat s tym ze ked sa narodi druhe babo moze sa stat ze tam zrazu nebude chciet byt ked uvidi ze nove babatko mate pri sebe, to sa presne stalo u nas :D Ked bude mat mladsia rok a pol tak ich dame obe naraz do ich izby snad to pojde dobre 🙂

nika3136
23. máj 2019

Nevidím dôvod na to, prečo by dieťa ešte malo spať v postieľke.
Naša (12m) rada putuje, v postieľke mala málo miesta, obíjala si hlavu (o vrch, aj keď sme mali mantinel). Spala s nami na posteli ale už aj spadla a nevyspali sme sa. Po troch mesiacoch sme jej vyrobili domčekovú posteľ 5cm nad zemou. Nedávali sme zábrany (môžu byť), nakoľko mi išlo najmä o to, aby si neubližovala. Na zemi sú penové puzzle, večer na to hodím ešte deku alebo paplón ak náhodou spadne, dávam na kraj iba stočený paplón. Ale 5cm je skoro nič. Spí tam spokojná, zatiaľ je s nami v spálni a ak jej dokončíme izbu, posteľ iba presunieme. Rituál bude rovnaký, zaspím s ňou (od 10.mes nechce zaspať sama) a potom sa presuniem preč

patulka1992
autor
23. máj 2019

@nika3136 no aj nas maly sa obcas buchne a tiez rad cestuje preto mam obavy aby si moc neublizil rozmyslame aj nad tou domcekovou postelou tie mi pridu take najlepsie ze su nizke 😊 on zaspava pekne sam ked vipije mlieko len tie noci no je pravda ze sa budi este nikedy casto niekedy raz ale len na cumel chceme skusit ci by mu nepomohlo ze by spal sam....kazdopadne dakujem Vam za radu 😊