Akú odsávačku hlienov odporúčate ?

marcelas82
27. jan 2020

Ahojte. Chcem radu, akú odsavacku hlienov kúpiť ako ďalšiu 🤣. Mam na vysávač, ale tej sa už malý začal báť. Potom ma takú tu ako keby pumpicku ale ta sa mi zdá, že nefunguje, alebo ma taky betón sopeľ v nose🤔a ešte mam takú tu co ju cucam ja a on ma druhý koniec v nose. Je nejaká taka malo nápadná odsavacka pre baby aby sa jej nebál? Ešte uvažujem nad tou na baterky. Vďaka za rady

brita7777
27. jan 2020

my mame tuto...najlacnejsia a vyborna, vydrzi, akurat ta misticka ked to davas dokopy moze prasknut ku koncu uz z pouzivania no nam vydrzala slusne na tu cenu..deti maju obdobia kedy im to vadi viac inokedy menej...nasa ma 18m a je to narocne momentalne tiez 🙂 dva mesiace dozadu bola este ok s tym 🙂

77kacena
27. jan 2020

no ja som používala do vysávača pri obydvoch deťoch každé jedno protestuje a časom bol problém udržať ich ale najlepšie vysala soplíky treba navlhčiť a ide to raz dva

basska_b
27. jan 2020

@marcelas82 Koľko má mesiacov? Od určitého veku nielen že sa boja, ale vedia sa tak brániť, že ani dvaja neudržia. Od 18 mesiacov sa im dá ako tak vysvetliť, že majú smrkat... medzitým to obdobie 12-18 mesiacov len prežiť 😁

nikola6694
27. jan 2020

Ja som zo začiatku tiež mala tú ústnu inú som vôbec nechcela ale potom som prešla na tú s baterkami a za mňa super .... Ak by si sa pre ňu rozhodla tak pre lepšie vyťahovanie soplikov musíš jednu dierku stlačiť a do druhej dať odsávačka ... Lepšie to tak potom ťahá

simona92101
27. jan 2020

@nikola6694 ja mam na baterky a veru strasne slabo to taha sopliky.aj ked vykvapkam pred odsavanim,ledva daco odsaje.pomaha stlacenie dierky?

nikola6694
27. jan 2020

@simona92101 ja tiež dávam sprej a nam to stláčanie dierky pomáha skúste snáď vám to tiež pomôže

simona92101
28. jan 2020

@nikola6694 mozem sa spytat aku znacku odsavacky mate?

nikola6694
28. jan 2020

@simona92101 túto ale vôbec netuším čo je to za značku 😃😃

marcelas82
autor
28. jan 2020

@basska_b 5 mesiacov😃

basska_b
28. jan 2020

@marcelas82 To bude ťažké no, ale ešte nad ňou/ním zvíťazís. Moja mala nádchu v 4 mesiacoch. To sa ešte nevládala brániť. Potom mala v 11 mesiacoch. To nebola šanca už odsavačka, nedalo sa ju držať, ale kojila sa ešte, takže popri tom to vyfukala, ja som rýchlo utrela 😁 a potom až v 18 mesiacoch, takú slabú, tak to jej tak samé tieklo von a ja som len utrela. Potom už skúšala smrkat...