Zdravím baby, chcela by som sa Vás opýtať, akú detskú kozmetiku ste užívali pre svoje bábätko (tuhé detské mydlo, sprchový gél, telové mlieko, olejček, krém proti zapáreninám)..ďakujem za odpovede 🙂
@matatep na zapareniny rybiu pastu, na kúpanie prvé týždne nič potom la roche posay syndet a na premazanie tela kyselinu mliečnu zarobenú z lekárne. Odporúčania od kožnej lekárky. Na Weledu a oleje hneď upozirnila že to určite nie. Nič prírodné a umelo navoňané. Sudocrem až keď je zle, na prevenciu sa neodporúča.
Nic. Pokial nema dieta nějaké kozne problémy, tak mu netřeba veeeelmi dlho nic. Na prdel sudocreme ale aj to minimálně. ja sem bola turbo prebalovac plus latkove plienky, tak zapareniny ci len zacervenanie nebolo vlastne nikdy. Takmer do 2 rokov nebolo nic treba.
@matatep mi sme na začiatku nepoužívali nič ale od 4m sme skúšali keďže malinká sa strašne potila a bolo to aj cítit aj bola taká lepkavá dlho sme hľadali čo jej bude vyhovovať vždy nebolo niečo dobré až do teraz používame kozmetiku Attitude konkrétne sprcháč a šampón 2v1 a telový krém keďže s akého koľvek oleja sme mali ekzém na zadoček sudokrem
Kúpať v čistej vode. Ritku a vlasy detským mydlom Bupi. Na ritku Sudocrem.
Len krem na zapareniny de, weleda a sem tam olej do kupela saloos, detsky samozrejme. Nic viac