Akú aplikáciu odporúčate ako rodičovskú zámku a kontrolu nad mobilným zariadením?

karin13
1. jún 2021

Ahojte. Často sa stáva, že mobil, ktorý máme doma pre prípad "keby sa niečo stalo" a môžu z neho deti volať, tak deti používajú na surfovanie po internete, sťahovanie hier, hranie hier... Keďže nechceme, aby trávili veľa času pri mobile, tak by som chcela použiť nejakú osvedčenú aplikáciu na uzamknutie okrem voľby volania. Poradíte mi s tým? Ďakujem.

zuzicka256
1. jún 2021

Pevna linka/tlacitkovy mobil...200% istota 😁 inak ti neviem poradit lebo deti su dnes velmi chytre, vydrbu s tym tak ci tak a do telefonu sa dostanu skor ci neskor🤭

katren
1. jún 2021

@karin13 Family Link 😉 mame na 3 deti a funguje super

kitycat
1. jún 2021

Predsa nemozes zamknut telefon, ktory maju na SOS volania ked nie ste doma... Skor zmen heslo na wifi... A potom zase a potom zase.. 🤣

A telefon nedas ked doma budete ale v dnesnej dobe... Je in toto a nie pisanie si do dennicka a vymienanie blockov s obrazkami

marcellka32
2. jún 2021

Famíly link

hipuska
2. jún 2021

Ja mám 2, family link a parental control. Navzajom sú doplnené.
Ale isto máš najlepšie tlacitkovy telefón.

katren
2. jún 2021

@kitycat kludne moze zamknut telefon aj ked treba sos volanie....to tam je povolene 😉 zadas cisla a dovola sa...a samozrejme vsetky zachranne cisla su odblokovane stale

gilmorka
2. jún 2021

parental control. Máme na obe deti

sweet20
2. jún 2021

na taketo volania "keby nieco" im staci tlacitkovy telefon.