Ako zobrať moč takmer trojročnému drobcovi?

cukroska
4. mar 2012

Prosím o radu,som už zúfalá!!!!!Odvtedy ako malý počul u lekárky,že sa má vycikať,tak sním nepohnem!!! 🙄máme doniesť moč/samozrejme tam vycikať nehrozilo/ a od vtedy ani za svet cikať!!!už piatok sme mali odniesť a ja v dobrej viere všetko vysvetlila a malý sa zaťal ani za svet sa vycikať!!dokonca vydržal celé doobedie zadržiavať moč,som zúfalá s toho ako ho ráno presvedčím!dokonca odvtedy zadržiava každý deň!poradí mi niekto???ďakujem 😉

malapepka
4. mar 2012

@cukroska Ahoj, nepomohlo by vycikať sa do nočníka? nedala si bližšie info, napr. či chodí na potrebu na wc-ko, či do plienky... Hlavne mu nič nevysvetľuj. Možno by som skúsila malý fígeľ - akože telefonujem s dr. a už moč netreba, aby sa malý odblokoval. 🙂 Držím palce

alami
5. mar 2012

@cukroska ak v noci ešte ciká do plienky, nalep mu na noc, alebo až keď zaspí,sáčok na moč.
Alebo nech tatino vyhlási súťaž, kto viac naciká do flaštičky 😀 😀 😀 😀 😀

ak ciká postojačky do záchodu, tak len skús byť v strehu, nech ide cikať ako bežne a len chytro podlož flašku, keď už bude cikať

veľa šťastia 😉

cukroska
autor
5. mar 2012

@malapepka
@alami ďakujem pekne za rady,vyzeralo to beznádejne,ale prišiel starší syn,bol na krátkych prázdninách a ten má na neho veľký vplyv!!!🙂)to bola moja posledná nádej,vedela som,že iba jemu sa vyciká a presne tak aj bolo!! 😀 takže nacikal plný nočník a úplne hneď 😀 A moč našťastie dobre! 🙂