Ako znovu naučiť bábätko na kočík?

11. okt 2024

Baby 4m moj drobec miloval kočik, dlhé prechádzky..zrazu ale od 4mesiaca nechce byť v kočíku, resp. má deň alebo čas kedy je relatívne ok, ale plaču chvíľkovému a zabavovaniu sa nevyhnem, ale iné dni tam ani nevlezie, totálne záchvaty plaču. Športovú časť sme skúsili ale nepomohlo, také isté plače😕 Na rukách je samozrejme spokojný. S nosičom sa ja stotožniť neviem, ani ho von nosiť nechcem, sme bežci, športujeme a chodime aj do terénu, máme terénny kočiar, no zrazu nastala u drobca taká zmena. Som z toho veľmi smutná…podarilo sa niekomu dieťatko nejako znovu naučiť na kočik? Alebo uspešne preklenuť toto obdobie? Máme aj matrac podložený klinovým, aby všetko videl, ale nepomáha. Vďaka.

anketkarka
11. okt 2024
thereisabear
11. okt 2024

Nie je mu horúco?

autor
11. okt 2024

@thereisabear no aktuálne teraz v 14 stupňoch chodíme v tepláčikoch, dlhom body a mikinke..prehodim max deku ale to je 5sek odkopaný, takže pochybujem…keď vidim niektore deti v overaloch a fusakoch, myslím, že ho neobliekam hrubo😅 sme skôr také otužilejšie typy…malého tiež obliekame ľahšie..on ani viac vrstiev neznesie, čiže už teraz sa bojim zimy🙈😆

autor
11. okt 2024

@anketkarka ďakujeem, dnes som rozmýšľala and tým, že kupim niečo také visiace alebo takú špirálu, lebo hračky nosime rozne v kočiku ale to ho nebaví🙈