Ako zmývate hlavičku svojim drobcom?

julisalove
14. júl 2014

Ahojte. Mám 17 mesačnú dcérku a rada sa kúpe hlavne v bazéne, navlas veľmi rada aj kúpanie vo vanicke ale poslednou dobou keď ma ísť do vanicky chytí ss človeka ako kliest a priam hystericky sa ťahá von. Keďže máme malú kupelnu, banícky dávame do sprchoveho kúta. Najprv som si myslela že čo ak má klaustrofobiu ale neviem si predstavit ako by sa u nej mohla vyvinúť. Minule som si ju zobrala v takej chvíli na ruky a vošla som s ňou do sprchy a tak som ju aspoň osprchovala a potom si aj sama zastala do sprchy. Čo s tým? A. Okrem toho keď jej mám umyť vlasky aj to je vždy na roman... Hlavou odkloniť nechce, ležať na ruke tiež nie, už sme jej aj uterák prikladali na očká aby jej nenatiekla voda ale ani to nechce tak ako? Vopred ďakujem za rady

julisalove
autor
14. júl 2014

Oprava: vanicku dávame do
Sprchoveho kúta

sophie32
14. júl 2014

Ahoj. U nas mame to iste 🙂 Teraz sme jej kupili taku ochranu na vlasky pri umyvani. Je to taka akoby silikonova siltovka....tak to celkom zabralo. Kupili sme to v Brendone.

miku1
14. júl 2014

@julisalove A predpokladám, že sa pýtaš na drobcov a nie výrobcov ? 🙂 Aj moja začala z ničoho nič robiť stres paniku, keď sme išli umývať vlásky, nakoniec som to riešila tak, že som dávala vodu do takej detskej krhličky, ktorú mala vo vani s ostatnými hračkami a vlásky sme splachovali s ňou.

julisalove
autor
14. júl 2014

@miku1 áno drobcov, píšem cez mobil tak mi to blbe. Vdaka

siska53
14. júl 2014

@julisalove moj muz akurat vcera detom vymyslel potapacske okuliare na umyvanie hlavok. Malej voda nevadi,je zvyknuta z plavania,ale jej starsi 4r,bracek umyvanie hlavy neznasa.
a polievame teglikom od rakytnickov,to sa im paci.
a malej staci,ked ju upozornim:a sup! A nalejem vodu.

katkasofi
14. júl 2014

@julisalove my sme u staršej od roku na potápačských okuliaroch, plutvy k tomu ako bonus 🙂

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brulinka
14. júl 2014

u nas pomahalo ked som ho pred tym upozornila - ratala do 3 a potom osprchovala hlavicku ked sa na to akokeby pripravil tak to trosinka lepsie znasal, naposledy prekvapivo velmi dobre fungovalo ked som mu ponukla sprchu a on si hlavicku sprchoval sam ( jasne ze som pomahala ale on si urcil kedy zvihne sprchu na hlavicku a kedy da dole ) pacilo sa mu to az tak ze mal snahu omocit vlasky aj inokedy ked sme vlasky nemali v plane umyvat tak skuste ... 🙂

jana_eyre
14. júl 2014

moj syn neznasal umyvanie vlasov /2r/, ale zacalo sa mu to pacit, ked som mu ukazala ako sa moze pekne ponorit.. takze teraz umyvame hlavu tak, ze si lahne na chrbat, namoci si celu hlavu az po usi /to sa mu asi paci, ze zvuk sa zmeni/ potom si sadne, ja nasamponujem a on si znova lahne.. samozrejme, tvar ma vonku.. ked bol babo, nemal s umyvanim problem aj ked mu voda tiekla cez tvar, neviem preco to zacal neznasat..