Ako zlepšiť zaspávanie?

ajama1
21. jan 2015

Prosim vas o radu uz neviem co dalej ci este vydrzat aleboi to uz riesit s neurologom alebo psichologom.nas syn 20 mesiacov ma problem zo zaspavanim a celkovo je nadmeru uplakany.uz od narodenia nedokazal byt sam ako nahlevsa zobudil tak stale musel byt niekto pri nom lebo inac plakal..casom ked sa zacal trochu pohybovat tak chvylami vydrzal aj sam ale naozaj len na chvylu.od malicka nevie zaspavat sam musim ho uspat tak ze si knemu lahnem a zaspavame ale od 10 mesiaca nam uspavanie trva kolkokrat aj hodinu dve no teraz posledne dva tyzdne zaspavame aj 3-4 hodiny s s totalnym krikom placom je az v takom amoku za sa zacne sam byt po hlavicke alebo si bacha o stenu a niektore dni sa podary zaspat o nieco skor ale ked potiahne 3-4 hodinky tak nakoniec zaspi uplnim vycerpanim lahne a vytuhne... A cez den to nierje onic lepsie to mavame niekedy aj dvoj hodinove vycinaninkrik rav a samonublizovanie a posledny tyzden uz cez den ani nespi ties sme pobede uspavaly hodinu dve no teraz uz vobec nezaspi ako nshle chcem aby isiel spsr tak sa spusti kolotic placu buchania hlavou a bytia sa. A este sa poniektore noci zobudi niekedy ne hodinu niekedy dve tri hodiny pocas bdenia sa chce hratvalebo place.. Prosim vas moc o radu uz neviem co robyt som vycerpana musim sa starat aj o troj mesacnu dceru a uz nevladzem a hlavne ma zoziera ta bezmocnost ked neviem ako mu pomoct utisovanie nema zmysel ako nahle sa mu v amoku prihovorim alebo ho chcem obiat spusti este vatsi plac dakujem vam za odpoved

bibistec
21. jan 2015

no skus tu lekarku a pripadne neurologiu mozno ide len o ziarlivost lebo pises ze mas aj malu dcerku ale toto bysom urcite riesila mozno je to len take obdobie vzdoru a takto sa prejavuje ale radsej teraz k lekarke ako neskor riesit vaznejsie veci.

ivetlo
21. jan 2015

Rada by som odpovedala, ale nepíšeš ako malý zaspával pokiaľ ste nemali dcérku, kde spáva (má vlastnú izbu alebo spí s vami v spálni), nejdú mu náhodou zúbky, nezľakol sa niečoho, okoľkej chodí spávať a kedy vstáva? Ja viem, veľa otázok ale podľa mňa sú všetky tieto veci dôležité aby sme vedeli odpovedať. A cez deň je kľudný? Malej nerobí zle?
Tak ako to opisuješ by určite zaspávať nemal a niečo nie je v poriadku.

anjika42
17. apr 2016

A čo ak tvojho synka trápi, že neovládaš pravopis???