Ako zabrániť vyskakovaniu detí z postieľok?

poleva
2. feb 2012

prosím vás,máte nejakú radu alebo je nejaká zábrana na postieľky,myslím hore.rošty máme úplne dole,čiže nižšie sa to už dať nedá
od včera vyskakujú z postieľky,spať tam vedia,spia pekne od narodenia vo svojich postieľkach,len teraz prišli na to,že dá sa robiť aj to 😖
ďakujem

moni
2. feb 2012

mozno je cas na velkacske postele, ine neviem poradit

mataharyy
2. feb 2012

@poleva tak zhruba ve stejném věku mi syn vyskočil a nevím kolik svatejch při něm stálo, že jsem ho chytla a nerozbil si makovici, po tomto incidentu jsem vzala malou postýlku, uklidila a byl v normální, protože tam je jakás takás jistota že nepůjde z výšky přímo na hlavu 😉 Takže pokud nechceš koupit pletivo a udělat jim z postele králíkárnu, doporučuji dát normální postel, protože ne vždy ti to doje a děti jsou tak šikovné, že když se ti v noci probudí tak ti vyskočí 🙄

anjelicek26
2. feb 2012

Rovnako ako ostatne baby, ked zacal vyliezat - siel do velkej postele, kde sice teraz pred obedom sem-tam ide hrat miesto spanku lego, ale aspon si nenabije hlavu... spava tam pekne inak.

mia258
2. feb 2012

Moja má rok a 5 mesiacov, spí sama vo svojej izbe v postieľke. Spí tam pekne, ale ukázali sme jej, ako sa dáva jedna stena/rošt úplne dole. Takže keď sa napr. ráno zobudí, sama si tú stenu stiahne dolu a príde za nami bez toho, aby sa jej niečo stalo.

andreaka11
2. feb 2012

ked som bola aupair, tak som maleho naucila spravne vyliezat z postielky. samozrejme, ze sa to rodicom nepacilo, ale vzdy lepsie, ako by si mal rozbit hlavu... a to chcem naucit aj moje deti. moje stale spavaju vo vakoch, takze najskor sa ich musia naucit odopnut 😉

ivett1
3. feb 2012

súhlasím s dievčatami...treba "veľké postele"...alebo odmontovať z jednej strany bok postieľky (ak sa dá...) a potom pekne zídu...(takto sme to riešili u babky a dedka...🙂...)

zajaciq
3. feb 2012

od narodenia mame postielku 140x70 , ktorej sa daju na jednej bocnici vybrat 3 tycky . tyce su teraz stale dole, dieta si samo vlezie do postielky aj z nej vylezie (ide jej to aj v spacom vaku). od dvoch rokov odnimame bocnice, k posteli su aj spodne latky, ktore z nej urobia postel pre vacsie dieta. uuuuzasna kupa. s tou vacsou postelou by som sa az tak neponahla, moznoze je to len chvilkovy osial tvojich drobcov, ak to bude pretrvavat, tak vtedy by som po zvazeni isla do posteli bez bocnic ( nie som si ista, ci tak male dieta nebude zliezat z postielky dole po ulozeni do postielky. v kazdom pripade mas velmi sikovne deti ! 🙂

bobsent
3. feb 2012

to by som aj ja rada vedela...od 6 mesiacov(keď mal už výšku a hmotnosť ročného, taký malý obor)skáče cez bok postieľky dolu hlavou aj z ohrádky...takže sa nedá nikde bezpečne na chvíľku "odložiť". spáva v manželskej na boku máme rôzne zábrany z vankúšov a matracov 😀

nelicefo
3. feb 2012

Kúpiť nejakú "velkáčsku" posteľ 😉 🙂

lussy23
3. feb 2012

Toto robil aj synovec.
raz sa mu nejako podarilo zlomiť jedn ustranu postielky. Hneď sme ju dali preč. Potom mu kúpili veľkáčsku posteľ.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matka105
5. nov 2019

@zajaciq mam taku istu postielku.vysla na prebalovaci pult.a ma 15 mesiacov

iveta143
5. nov 2019

je cas dat namiesto postielky postel so zabranou

matka105
Autor odpoveď zmazal
Zobraz