Ahojte, ako riesite bezpecnost babatka na gauci? Doteraz sme ho mali pri sebe v hniezde, ale uz z neho vyrasta. Ked na gauci napr. jete alebo pozerate TV, ako zabezpecite babatko, aby nespadlo?
mala som prenosnú ľahkú sieťovú ohrádku, nedávala som na gauč, keď nemal kto pri dcére byť
@luthien118 nedávať na gauč, babo bolo
Na zemi, penové Puzzle, hracie deky, …je to omnoho bezpečnejšie a dieťa sa potrebuje hýbať, trénovať si pretáčanie, ….
nedávať na gauč..
ohradka
Nedavala som na gauc, moj uz 2 mesacny sa dokazal na chrbte nohami poposuvat aj 2m. Kebyze to nevidim ako sa skoro zrubal z letiska gauca tak neuverim. Este odkopol na zem tazky vankus kt ho mal zastavit a uz takmer spadol kym som dobehla. Bolo to par sekund.Takze potom uz len ak sme boli pri nom alebo na zem ci do ohradky..
Nic len davat pozor.
Roztiahla.som gauč. Ináč na úzky by som nedávala. Keď sa vedelo pretáčať, ležalo na zemi na podložke.
Od toho vymysleli hraciu podlozku, ktora je na zemi.
Nedávať na gauč!!! Hracia podložka na zem...
Ked uz je babatko vyrastene z hniezda, respektive uz aj ked sa vie pretacat, davala som same uz len na zem na penovu podlozku s hrackami alebo do ohradky
Na zem na podložku, pripadne do ohrádky.
Moji ani jeden neboli na gauči, normálne som ich od narodenia nechávala na zemi na podložke 😄
Na zem alebo ohrádka
Na zem. Ohradka. Lehatko.
Ake stare je babatko? My sme mali v hojdacom kresielku alebo na zemi na podlozke
@luthien118 máme gauč rozložený čiže je dosť veľký, keď sme pri nej tak gauč nezabezpečujem nijak, veď som tam. Keď nieco robím tak tam poukladám vankúše aby nespadla🙂 inak máme obrovskú penovú podložku a zvykne byť tam🙂
@valeriakadarova presne tak som to mala ja a dobehla som v poslednej chvili..
@valeriakadarova presne takto mi 6 mesačná spadla z manželskej postele, našťastie na paplón, ktorý robil mantinel
Malý mi vždy zaspal na gauči v hniezde. Ako náhle bol viac pohybu schopný, dávala som ho buď do lehátka - baby born, kým sme sa najedli, osprchovala sa alebo v hniezde na zem na podložke.