Ahojte, prosím,dajte tip, ako zabaviť synčeka v nemocnici. Je tam s manželom, ja som doma so 4m dcérkou a ešte k tomu všetkému som aj pozitívna:(.
Synček má 20m, samozrejme, zabalila som mu hračky, s ktorými sa hrá doma, ale neviem, ako ho udržať na mieste, kým mú tečú infúzky. Samozrejme, sťahujem do notebooku nejaké pesničky a rozprávky, ale predsa, 3-6 hodín ho udržať na mieste je celkom fuška, aj keby do toho notebooku nasťahujeme čokoľvek.. Spánok ma len 1x do dňa, aj to sa o nejakom režime nedá hovoriť, keďže choroba to celé zničila. O kreslenie nemá záujem, nebaví ho to , čítanie knižiek je tiež len pár min. záležitosť.. Ako ste zvládali pobyt v nemocnici s deťmi vy? Ďakujem!!!
Plastelína, nálepky, lego duplo, vkladačky...
treba najst aktivity ktore bude robit v sede, nam vzdy zabera tabulja na kreslenie, rozne navliekacky, mobtessory aktivity a hlavne davat mu infuzky z vrchu postielky (hadicky) aby si manzel vedel vziat drobca na ruky a prechadzat sa po izbe, pozerat von oknom
Môj sa hral s autíčkami alebo skladal puzzle alebo sme chodili na chodbu na prechádzku a na telku, ktorá bola tiež na chodbe. To bolo pred 5-timi rokmi, teraz v tejto covidovej dobe je zakázane chodiť po chodbách. Veľa mi aj spal, pretože mu dávali ditiaden. ( mal laryngitídu). Boli sme tam cca. 3 dni. Bola som tam sama mamička a 4 deti ( 2 vo veku okolo 9-10 rokov a 2 vo veku asi 15-16). Čiže sa nemal ani s kým zahrať.
Také dieťa je ťažko udržať na jednom mieste to má problém aj dospelý nie to ešte dieťa.