Ako zabaviť 20 mesačné dieťa v nemocnici?

7. feb 2022

Ahojte, prosím,dajte tip, ako zabaviť synčeka v nemocnici. Je tam s manželom, ja som doma so 4m dcérkou a ešte k tomu všetkému som aj pozitívna:(.
Synček má 20m, samozrejme, zabalila som mu hračky, s ktorými sa hrá doma, ale neviem, ako ho udržať na mieste, kým mú tečú infúzky. Samozrejme, sťahujem do notebooku nejaké pesničky a rozprávky, ale predsa, 3-6 hodín ho udržať na mieste je celkom fuška, aj keby do toho notebooku nasťahujeme čokoľvek.. Spánok ma len 1x do dňa, aj to sa o nejakom režime nedá hovoriť, keďže choroba to celé zničila. O kreslenie nemá záujem, nebaví ho to , čítanie knižiek je tiež len pár min. záležitosť.. Ako ste zvládali pobyt v nemocnici s deťmi vy? Ďakujem!!!

mija80
7. feb 2022

Môj sa hral s autíčkami alebo skladal puzzle alebo sme chodili na chodbu na prechádzku a na telku, ktorá bola tiež na chodbe. To bolo pred 5-timi rokmi, teraz v tejto covidovej dobe je zakázane chodiť po chodbách. Veľa mi aj spal, pretože mu dávali ditiaden. ( mal laryngitídu). Boli sme tam cca. 3 dni. Bola som tam sama mamička a 4 deti ( 2 vo veku okolo 9-10 rokov a 2 vo veku asi 15-16). Čiže sa nemal ani s kým zahrať.
Také dieťa je ťažko udržať na jednom mieste to má problém aj dospelý nie to ešte dieťa.

annm81
7. feb 2022

Plastelína, nálepky, lego duplo, vkladačky...

kacena4
7. feb 2022

treba najst aktivity ktore bude robit v sede, nam vzdy zabera tabulja na kreslenie, rozne navliekacky, mobtessory aktivity a hlavne davat mu infuzky z vrchu postielky (hadicky) aby si manzel vedel vziat drobca na ruky a prechadzat sa po izbe, pozerat von oknom