Ako vyzliecť spiace bábätko?

simonkabianka
1. feb 2017

Ahojte isto nebudem jediná ktorá rieši tento problém 🙂 Tu ide o to, že zoberieme malú von do kočára a tam spinká dosť dlho keď sa ale už ozimí alebo začne viac fúkať schovám ju na chodbu lenže na chodbe je hrozne teplo a malá je samozrejme naobliekaná aby jej nebola vonku zima.....vždy keď sa ju snažím vyzliecť tak ju zobudím....a to sa pri tom naozaj spotím 😃 máme nejaké overené triky alebo rady ako ju mám v kočiariku vyzliecť z jednej bundy bez toho aby som ju zobudila? :o Ďakujem za vaše triky rady a názory ;)

natalka13
1. feb 2017

Nato trik nieje, bud sa dieta zobudi alebo mu to nevadi a spi dalej.

martinuska
1. feb 2017

Staci rozopnut fusak, bundu, uvolnit ciapocku, znizit teplotu radiatora na chodbe, pripadne dat okno na vetracku... moji surodenci za onych cias spali v kociku pod balkonom a vonku snezilo...mali sme sluzbu pri odpratavani snehu z kocika. 😉

marosinecko
1. feb 2017

Ja položím kočík s drobcom ku oknu otvorím ho a spí ako zarezaný. A stáva sa nám že aj keď ho vyberiem z kočíka a vyzlečiem tak spí. 😀😉😊

akronop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jasminet
1. feb 2017

ja byvam na 8 a vytah ide len na 7... takze som deti nechala v kociku na 7, rozopla fusak, bundu, pripadne svetrik, ciapku trosku odhrnula ked sa dalo a hotovo...

danii2
1. feb 2017

Ja malej odhrniem fusak,rozopnem bundu a ked spi poriadne dam aj dole ciapku,ked nie tak nie.Viac ako pol hodinku tam nespi.

simonkabianka
autor
1. feb 2017

Lenže problém je že tu nemáme okná 😃 a kúri sa tu do podlahy....práve buvá idem na to...uff