Ahojte prosím vás ako viem kedy je materské mlieko pokazené...moju malú kojim ale aj si odsavam na večer mlieko alebo keď dakde ideme ....čiže odsajem a dám do ladnicky. Posledné dni sa mi moje mlieko nejak nezda...po odsati chuti to mlieko normálne a po zachladeni a zohriatim vo vodnom kúpeli kanvicou mi príde to mlieko že ma inú pachuť a nie moc dobrú to isté aj pach ....za odpoveď vopred ďakujem
Ak bude pokazene hned to zistis.ja som mala vela mlieka,aj som mrazila do sackov.o mesiac som mliecko vytiahla z mrazu,bolo jemne zlte ale necitila som ziadnu pachut.a predsa dcerka z neho prezvracala celu noc.
Niektoré ženy majú v mlieku nadmerné množstvo lipázy, také mlieko keď chvíľku postojí tak smrdí s prepáčením ako grcka. Mlieku to nijak neublíži nie je pokazené len je to tým enzýmom. Mala som ten istý "problém" tak som sa pýtala a vraj je to takto a v poriadku
@beatrixx1525 tak dúfam že to je tak, ďakujem ....nechcem malej nejak ublížiť dávam si na všetko pozor aby mala bola spokojná
@sisa232 ja som dávala do 24 h , skladovala v chladničke. Vždy sa mi urobila akoby smotana na vrchu, tak som pretrepala, ohriala a ok. Nebude to skôr tou nádobou? Ja som používala Avent nádobky aj do mrazničky a nikdy nič.