Ahojte chcem sa len opýtať ako rychlo vám rástlo bábätko. Viem že každé je iné ale nejde mi do hlavy že naša mala ma na 6 mesiacov 64cm. Ide o to ze ja mam výšku 171cm a priateľ skoro 2 metre. Zda sa mi malinka.. co čítam tak niektore taku maju uz v 4 mesiacoch. Začalo rásť vaše bábätko trošku neskôr? Viem ze je kazde dieťa ine, len ci je vsetko v poriadku. Narodila sa a mala 52cm. Ma už cez 8kg. Ďakujem vám.
@veronika99316 tu ti teraz napisu iba “rekordmanky” a este aj dietatu nejaky ten centimetrik prihodia 🙂 Neboj, mas uplne priemerne dieta
@veronika99316 ja 172 cm,muz 195 cm.mala ma 5 mesiacov a 71 cm. Ja myslim ze je dlha na mesiac a vahu. Neriesila by som to na tvojom mieste.bud v klude.pride caa ked to dozenie 😉 ako si pisala kazde je ine hlavne ked je zdrave 😘 alebo sa skus spytat lekara
Schvalne som sa isla pozriet kolko mala moja a v 6m mala 68cm 😄, teraz jej vsetci hadaju ze ma 2roky a vysku ma okolo 87cm a bude mat 1,5 roka za tyzden, takze taky maly obrik. Podla toho sudim, ze tvoja je uplne v norme. (Ja mam 176cm a manzel 190cm)
To neries je to individualne kazdy rastie inak. Ja som sa narodila 3kg na zske bola druha najnizsia v triede na strednej 3najvyzsia z bab mam 172cm .. a tie co boli na zske vyzsie su nizsie odomna. Mala sa narodila 3.450g a prve mesiace priberala len to minimalne.. a jej brat sa narodil 3200g a uz v 3m mà 7kg a 60cm je taky velky ako ona ked mala 6m 😊rastie ako kysnute cesto len nanho kuknem a je vacsi . Kamoskyna mala v 6m 10kg a v roku vazili aj vysku mali s mojou rovnake len v tych 6m sa smiala ze aka je Ta Moja drobecek 😀vobec neries ak je dietatko zdrave stastne.
Neporovnavaj ,pokial je zdrava...kazde dieta rastue a pribera inak rychlo.... nasa sa narodila mala 2800g a 47cm ,v roku mala nie ze 3j nasobnu vahu ale 4nadobnu a 2jnasobnu vysku.... vytrcala z davu aj v skolke aj teraz v skole... tiez sme absolvovali aj testy kvoli rast hormonu lebo bud bola vyskou nad perc. Graf...a vsetko bolo ok.. tak je vysoka...ale najhlavnejsie je ze je zdrava....
@veronika99316 naša ma 8 mesiacov a 67 cm...starsia dcéra mala tiež tak približne a teraz ma 13 rokov a 174 cm ...všetko je individualne