Ako utíšiť mesačnú dcérku, ktorá strašne plače pri obliekaní?

zojkula
3. nov 2020

Dobrý deň ako mám utíšiť mesačnú dcérku keď strašne plače pri obliekani keď ideme von alebo k doktorke a ešte keď ju položíme do kocika tak to je horor. Niekedy sa až zajakava že nechce tam by alebo oblečená a chcem to zmeniť ďakujem za rady

lucylliana
3. nov 2020

Treba jej všetko popisovať ako robíš mne tiež plakava pri obliekaní ale už nie toľko keď to berieme hravou formou a skús v kočíku inú polohu na jeden alebo druhý bok alebo aby bola vo vyvýšenej polohe

janickacrazy
3. nov 2020

@zojkula ak nemá rada kočík, skús šatku

dzinka777
3. nov 2020

@zojkula moja sa tiez nerada oblieka,no robim jej rozne zvuky a vtedy ma pocuva a sa nenervaci

andreatytler
4. nov 2020

@zojkula Nas bol v pizame den a noc. Prezliekala som ho len vtedy ked sa velmi pogrckal. Volila som oblecenie co neslo cez hlavu a bolo co najlahse obliect.. napriklad body s dlhymi rukavmi, bola hroza, lebo som to obliekala zospodu a tie ruky som mu nevedela dat do rukavov a tak som pouzivala take co mali zapinanie vpredu ako svetrik alebo body s kratkymi rukavmi.
Ked sme sli von, mala som iba jeden zatepleny overal, ktory mal kapucnu, topanky aj rukavice a tak bol pripraveny za par sekund. Tiez sa ad pozeral na luster co mal hned nad hlavou, takze ten som vzdy zapla.
Inac prezliekanie nema rad doteraz ale teraz ho zabavim hrackami. Mozno skus nejaku hraciu skrinku co premieta obrazky na stenu.

lujza123
4. nov 2020

Žiadno. Obliecť ju musíš, prebalit tiež, v kocari von tiež, aj v autosedacke. Snaž sa to minimalizovať a robiť čo najrýchlejšie.
Neboj, časom si zvykneš, niektore bábätka sú proste ukricane

basska_b
4. nov 2020

@andreatytler Ja presne tak isto. Furt bola v tom istom, jedine ak zašpinila. Keď sme išli von, dala som ju do overalu a fusaku, čo sa ľahko zapol. Mesačne dieťa nemusí byť na módnu prehliadku.