Ako uspávate vaše 5 mesačné detičky, denný režim spania

miruschkar
30. máj 2019

Ahojte dievčatá chcela som sa spýtať tie čo majú 5 mesacne detičky ako ich uspavate cez deň ? A čo večer skúšali ste niektorá púšťať hracie zvieratká čo svietia napríklad na stenu hviezdy? Značky hug&me alebo fisher price. Zaspi Vám vaša ratolesť pri tom? Alebo ich to len ruší 🙂 a aký máte prosím denný režim na spánok. Pretože môj maly vydrží hodinu a pól a musí ísť už spat. Aj to keď ho dávam spt musí si poplakať a potom zaspi. Sú to 4 spanky pred nočným. Ďakujem za odpovede.

christina_petrikova
30. máj 2019

@miruschkar je to dost malicky 🙂 Ked mal syncek 5 mes, zaspaval len v kociari :/ do toho bola zima lebo sak sa narodil koncom augusta, a na balkone s kociarom a on vo fusaku ale stastny a ked zaspal tvrdsie tak som ho dala dnu :D

miruschkar
autor
30. máj 2019

@christina_petrikova môj sa narodil v januári tak tiež stále bol v kočíku a vo fusaku🙂 teraz tam vydrží tak max hodinu aj to sa musí kočík hýbať 🙂

zuzipuk
30. máj 2019

@miruschkar moja vtedy spala len v kočíku alebo v nosiči počas prechádzky, takže pekne doobeda aj poobede vonku hodinu a pol cca stale. 🙂 A to bola zima práve. Aj keď rozmýšľam, že mala v piatich mesiacoch asi tri spanky cez deň. Ráno vstala, hodinku čosi na to zaspala dnuka. Potom desiata, pohrali sme sa a išli sme von. Potom spala zase. Vrátili sme sa, obedovala, hrali sme sa a išli sme zase von... našťastie režim sme mali cca rovnaky, hlavne večer o tom istom čase sa išla kúpať, potom papala, potom sme sa pohrali na posteli už len pri malom svetielku a išla spať zhruba v rovnakom čase. Moja malá potrebovala už v tom období k vecernemu spánku totálnu tmu. Všetko zhasnuté. 🙂

christina_petrikova
30. máj 2019

@miruschkar tak ale aj je v takom veku, ze sa ten spanok stane trosku kritickym a potom sa to upravi, vacsinou to treba len preckat 🙂

saskia_98
30. máj 2019

@miruschkar asi od 4 teho mesiaca bud som pustila fen na vlasy, vysavač alebo mu spievam uspavanky a hojdam na rukách. A do 5teho mesiaca mi spal kazde 2 hodiny lebo dlhsie nevydrzal. Teraz keď už ma 6 m spi len 2 krat denne a je dlhšie hore. Aj tvojho drobca to rychlo prejde len musis byt trpezliva a este appka uspavanie dietata mi pomaha .. Sem tam mu zapnem na nej fen a zaspi mi tiež. ☺