Baby ako uspavate svoje ročne detičky? Nosíte v šatke, na rukách alebo položíte do postieľky?
Ja už netuším ako to moje uspať, odmieta mi akýkoľvek denný spánok sucha očká, zíva, je umrncane ale nie a nie zaspať, na večerný spánok ale nemáme problém, okupe sa natriem prečítam rozpravky dám mliecko, pritúli sa a spinka od tej 20tej do pol7dmej ráno. V noci spinka max 1krat sa prebudí ale inak noc ukazkova.
Dávam spať cez deň vždy keď vidím že je unavená, nevládze a mrnci od únavy. Ale niekedy nie a nie zaspať. Neviem kde robím chyby som už niekedy zúfalá, keď zaspi cez deň tak len s veľkým plačom.
Našťastie nás spal v postieľke a uspavanie bolo byt pri nom, maximálne hladkať po chrbatiku kým sa ukludnil
@emamonika nemoze mat regresiu? Aj moj mi niekedy odmietne spanok, no zistila som, ze s nim staci ist do bazena, na prechadzku na ihrisko a spat chce. Takze som ho zacala unavovat, cielene. U nas zase zrazu vecerne uspavanie trva hodinu az dve. V noci ma 2-3x do tyzdna nocne bdenie, no hruuza. Inak uz spaval tak ze raz za noc sa budil par noci. Cize to by bol ideal.
No my uspavame asi 20 min, rôzne. Buď kočík alebo v posteli a drndam ho jeho nozickou. Ale keby som ho dala spať až keď je unavený, mrnci, tak o to ťažšie ho uspim. Už akoby nemohol ani zaspať a začne mať nervy... No je to celá veda, toto uspavanie
10h a 15h. Pricom rano aj skor chcu deticky. Pol hodinu pred tym upokojovat...nosit sa..kociar.. ak vydrzi sediet niekde pri niecom/hre... tak to.. a poto. dat spat.Ja nosim. Do 20/30min spi a skladam. Niekedy este dodojcim. Po roku som prechadzala s detmi na flasu,takze to som upokojila v nosici a dala flasu. Mame plus zvuk/sumenie. Zatiahnute zavesy. Zavrete okna.
Btw,plac si nevsimat. Ak je najedene,prebalene,odgrgnute,plac moze byt uz len preunava/podunava alebo nedostatocna prespankova rutina pred tym...to upokojovanie.
Niekomu pomaha spievanie pri upokojovani, ci mojkacik,ci cumlik...