Ako uspať trojmesačnú dcérku?

antonia16
10. apr 2014

Prosím poradte mi ako uspať moju pomaly 3 mesačnú dcérku. Vždy cca od ôsmej keď má ísť spať plače ako zmyslov zbavená a to aj 2 hodiny, pomôže mi len to keď sa vyplače a je unavená a potom zaspí na prsníku.

lucinka1104
10. apr 2014

len vydržať kým top rejde skus jej dať espumisan ked tak plače každý deň v ten istý čas môže sa jednať o koliky ale niketoré detičky sa musia len vyplakať ...a ked si ju na ten prsník daš už o tej 20, 00 alebo ju len tak nechaj v postielke , kolotoč pusa a preč .... ja sa tak snažím teraz Zoanku učiť , lebo prvé dve som si večer nenaučila zaspávať výsledok deti chodia spavať po 22,00 a aj to len s nami ...

stanislavao
10. apr 2014

vecer maju deticky koliku. treba si kupit kvapky Sab Simplex. boli ju brusk oa preto vam place. pomahaju masaze bruska, aby sa jej ulavilo. koliky zvycajne prejdu do 6 mesiacov veku. nenechajte ju trapit sa bez pomoci. nesuhlasim s tym, ze deti sa maju nechat vyplakat.

monicm
10. apr 2014

neviem,čo všetko si vyskúšala.skús si k nej ľahnúť,skús ju dať k sebe do postele,skús ju uspať v kočíku,skús jej čas spánku posunúť smerom hore alebo dole,skús ju kúpať,alebo nekúpať,skús jej pustiť pesničky,alebo jej spievať,skús ju mojkať,skús jej spraviť masáž pred spaním.....................a možno má koliky a tak skús niečo proti kolike.musíš prísť na to,čo jej bude vyhovovať.......................a možno budeš musieť len počkať,kým toto obdobie prejde,takže si priprav pevné nervy,povedz si,že to vydržíte a možno už len to pomôže (u nás toto fakt zabralo,syn ako keby cítil moju nervozitu a tak plakal,ked som si konečne povedala,že kašlem na to a budem tu pre neho,tak o pár minút zaspal a bolo dobre)

evulienkaslx
10. apr 2014

Ahoj, babetkam do konca 3 mesiaca dozrieva traviaca sustava a tak mozu mat koliky. Prejde to potom. My sme pouzivali Infacol, ale vsetky lieky vyssie maju tu istu ucinnu latku. Treba vyskusat, ktory viac sadne. Tiez masaze. Nasu malu sme este uspavali v naruci na fitlopte, to sa jej pacilo, pomahalo aj na brusko. Postupne sme ju potom davali do postielky, kde bola v takom polospanku, az sa naucila sama zaspat v postielke, netrvalo to dlho. Ja som mavala vecer malo mliecka (zistila som, ked mala stale plakavala a zle spala), odsala som si a mala som ledva tretinu, co potrebovala. Vecer potom zaspavala asi od unavy.... Vraj niektore mamicky mozu mat vecer malo mliecka, hlavne, ak su unavene. Skus, ci mas dost. drzte sa, bude to dobre casom.

euka210
10. apr 2014

a na prsniku skor nezaspi?