Ako uspať trojmesačné bábo bez prsníka v ústach?

tatehotna
3. nov 2020

Ma tri mesiace a tyzden a v poslednej dobe, cca 2 tyzdne ho neviem uspat inak ako na prse alebo v kociku.

Uz asi dva tyzdne sa snazim nastavit nejaky pravidelnejsi rezim spanku, aby som si vedela zadelit povinnosti a cinnosti, ktore cez den potrebujem spravit.

Nas den vyzera takto nejako:
Budime sa rano okolo siedmej(niekedy sa podari ho este uspat a spime dlhsie),osmej, alebo deviatej (ako kedy), spat potrebuje uz po jednej az dvoch hodinach (cize okolo 10-11hod) spinka tak do 13-14 hod. dalsi spanok zavadzam cca okolo 15-16 podla toho kolko spi na obed. O 18tej kupeme a okolo 20:00 zaspi pri kojeni na rukach asi na 10minut a potom je hore do 22 az do polnoci 🙄.

Ako ho naucit spat bez prsa v ustach? Vacsinou zaspi pri kojeni, polozim ho do postielky, ktoru mame spojenu s manzelskou a bok postielky mame odpojeny, ale v momente je hore a spusta hystericky plac, tak si k nemu lahnem a do 5 minut spinka (takto prebieha kazde uspavanie, pokial neuspavam v kociku a kazde prebudenie pocas spanku v postielke).

Ako nastavit rezim tak, aby uz okolo 20-21 isiel spinkat a spal az do rana? samozrejme s prestavkami na kojenie.

Momentalne sa nemozem stazovat az na neskoru hodinu, kedy zaspi aj ked s prsom v ustach, ale spi s jednou alebo dvomi pauzami na kojenie, inak prespi az do rana(hodiny uvedene vyssie).

luciannka83
3. nov 2020

@tatehotna je normalne, ze male dieta zaspava na prse a kym ho budes kojit, tak takto zaspavat bude chciet, hoc bude mat 2 roky😅. Moji sa tiez vecer budili, ked som pri nich nelezala. Treba sa s tym zmierit a nastavit svoj spanok podla dietata. Ked toto človek neprijme ako to je, tak bude neustale nervozny, ze to nieje tak ako chce on. Pracu v fomacnosti treba prisposobit dietatu, nie dieta domacnosti. Je to narocne, je to masaker pri nespavcoch😅