Uz som tu sice dnes pisala jeden prispevok -13 mesacne dieta a denny spanok, teraz sice pokladam druhu otazku a suvisi to z mojim predosim prispevkom.
Ako uspavate svoje deti? Mojho 13 mesacneho synceka mam coraz vatsi problem uspat. Mozno je to sposobene aj tym, ze mu idu dalsie zubky, ale neviem to iste, lebo teraz nema dasienka napuchnute ako predtym. Vlastne zaspava sam v postielke, ale kym sa k tomu spanku dopracuje a zaspi tak horor. V poslednej dobe to trva nejaky ten cas. Unaveny, ocka uzucke, unavene a ked ho ulozim do postielky tak je behom chvilky akoby spal 3 hodiny, hravy, dobite baterky...hlavne ze plakal a zmolil si ocka, ze je unaveny a chce spinkat. Niekedy vobec tomu nerozumiem. Skusila som uz vsetko mozne aj nemozne. Ked bol mensi zaspaval o nieco lepsie.
Teraz som sa bola na maleho kuknut a ...zaspal...konecne. Po skoro 2 hodinach mrncania a vrtenia. Mozno pomohok aj ten cajik co vypil.
@evelin325 Dakujem za povzbudenie. Chce to naozaj velku davku trpezlivosti. Raz to asi prejde, ako som pisala niekedy zaspi tak rychlo, ze ani neviem ako. Vraj sa rocnemu dietatu este solit nesmie, ale skusim tie mineralne soli
@lenkasalayova nemáš za čo, presne tá trpezlivosť.......to nie je soľ ako obyčajná kuchynská soľ, to má len taký názov, najkvalitnejší je nemecký výrobca, so slovenským nemám dobré skúsenosti 😒
@evelin325 A kde je mozne to kupit? Pod akym nazvom?
@lenkasalayova ja si to objednávam tu http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=165801&i..., držím palce 🙂
@lenkasalayova tak nasa mala ked mala rok, tak nezaspala vecer inak ako vozenim v aute, neslo to nijak, ked sme ju ulozili, tak bola hore aj 3 hodiny, ked sme ju natriasali, tak aj dve hodiny, tak nam napadlo, ze v aute vzdy zaspi, tak sme jak taki trotli vzdy nalozili do auta vo vajicku a tam zaspala do 5 minut, cele to trvalo asi mesiac, potom to uz bolo lepsie a zaspala aj doma...ale pri druhom uz tak saskovat nebudem, dufam 😝
@lenkasalayova ahoj poznám to, my sme mali presne ten istý problém, niekedy som si myslela, že od nervov sa už zbláznim, tiež sme skúšali všetko možné, ale ako dávam malému minerálne soli, tak je to oveľa oveľa lepšie, mrnčať už nemrnčí vôbec, trochu sa povrtí, kým si nájde dobrú polohu, a zaspinká.Držím palce 🙂