mamicky mam problem mam pol rocnu dcerku ale stale sa i po nociach budi doteraz sa nebudila a je mrzuta puci sa neviem preco napapana je stale a este ju aj kojim pred spanim a tak o 12 noci ,ako mam urobit aby spokojne spala ?
no zial s kojenymi babenami je to tak. Len teraz presne nechapem ci sa pytas na uspavanie alebo na budenie v noci...
Tato tema je skor na forum, nie na otazku...
tiez si myslim,ze zubky.My mame 9 mesacneho,zubcek este nemame,ale tiez uz zacina mat "bujare" noci😉
Nakoj ked sa zobudi.take male deti potrebuju este casto mliecko.mozno aj zubky idu tak sa mu aj ulavi pri dojceni.
pravdepodobne zuby alebo brusko. ak sa puci moze to byt to brusko mozno by nebolo od veci trosku viac s nou cvicit aby si poprdkala. my sme mavali v prvej faze koliky v druhej faze nam nechcela vecer zaspavat sla spat okolo jedenastej pol dvanastej, v tretej faze nam ostalo uz iba nocne papanie a teraz je to pre mna stvrta faza ked sa v noci zobudi ale papat nechce len si chce lahnut medzi nas 😀, tak drzim prstoky aj toto puckanie prejde nasa sa napucala od narodenia ale len do nejakych troch mesiacov.
Ja kojim a mala mI spi celu noc dam ju spat okolo 9 a budi sa rano medzi 5-6, kojenim to iste nebude, skor zubky si myslim
My sme mali podobný problém, budila sa 3 x za noc, stále sa pučila, plakala, na to pučenie nám pomohli kvapky espumisan. A k tomu nočnému budeniu, nepomohlo nič, aj keď nechcela papať, tak stačilo že som ju zobrala na ruky, pritúlila a prestala - to sa len chcela túliť a aby som sa v noci vyspala, tak po prvom zaplakaní som si ju zobrala do postele a bola do rána ticho, ale teraz zasa máme problém dostať ju z tej našej postele 🙂 a to už má 2a pol roka 🙂
zeby zuby?