Ako uspať malého bez cumlíka?

5. apr 2023

Ahojte, zubna nam zakazala pouzivat dudel, lebo uz sa mu tvori predkus. Ma cerstvo 2 roky. Doteraz nase uspavania vyzerali tak, ze dostal mlieko, dudel a zaspal.

Teraz dudel nemoze, a nie a nie zaspat. Nijek nie je dobre, ani s mliekom, ani ked som tam, ani na ruke nic....... Ci robit? Od jednej sa takto hrame.

iritka
5. apr 2023

Nam pomohlo uspat v kociku.

autor
5. apr 2023

@iritka nehrozi to u nas.....

snehulak77
5. apr 2023

A dať cumlík na chvíľu a keď zaspí vybrať?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beata_k
5. apr 2023

Skus ho naucit na mojkaca a az potom vziat cumel. Zrejme potrebuje nieco na upokojenie (dudlikovani/zmolenie mojkaca)

autor
5. apr 2023

@snehulak77
@elizabet173
@beata_k uz spat asi ani nebude... :( nevadi to? Snad sa naozaj nauci zaspat bez dudla. Ale pkdla mna bol aj preunaveny... Mal ist spat o 11:30, ale az o 12 sme boli u dr...... 😏

januska12323
5. apr 2023

Proste nedať a hotovo. Pomáha dať bábätkám alebo stratiť, pokaziť. Aby vedel, čo sa stalo a dudel neni.

blaazi
5. apr 2023

Prsník?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maryetta
5. apr 2023

Ja mojmu davam nech zaspi a mimo toho nema

viestta
5. apr 2023

Len trpezlivost. Do tyzdna bude vediet zaspavat aj bez cumla. Dodrzat vsetky ritualy a ulozit spat skor ako bude prilis unaveny, potom uz len klud a cakat. Kym nereve o raty tak pomojkat, a vratit naspat do postielky. Ked reve o raty utisit a vratit do postielky

nicol_10
6. apr 2023

Naša bola tiež dosť dudlova pri zaspavani, jedného dňa som tiež povedala dosť (krátko po 2.narodeninach).Stale som jej opakovala že sme dudliky zabudli u babky. Pýtala si ho dosť dlho, aj mesiac. Treba to proste len vydržať, iná možnosť nie je.