Baby prosim vas poradte ..uz som v koncoch moj 3 rocny syn uz asi tyzden odmieta spat :/ ! Doteraz stym memal problem lahli sme si citala som mu alebo pustil uspavanky alebo sme sa len tak rozpravali. Do hodiny zaspal ( spal aj 2-3 hodiny v kuse) no posledny tyzden je straaasne vzdorovity a nejde to ani podobrotky ani po zlotky ! :( Uz aj vynechavam sladkosti aby nebol znich hyperaktivny.. najhorsie ze zacal dotoho este nejak zmurkat :/ Uz sa nam to raz stalo ked bol mladsi tiez asi tak tyzden strajkoval so spanim potom takto zmurkal ..no ako zacal cez den zasa spavat mu to preslo a mame to tu zas...ak to takto pojde dalej este do konca tyzdna musime ist asi ku ocnemu :/ Neviem uz fakt ako ho uspat skusam to aj 2 hodiny .. :/
Ked nechce spat nech polezi aspon oddychne u nas chvilku bolo obdobie pred 3r ze niekedy nespal iba lezal hral sa rozpraval si, ale nevychadzal zo spalne v posteli bol a potom bum preslo to zas, teraz ma 4r a stale pospi 2-3hodinky.. 👍😊
ani jedn moj syn nespal uz v tomto veku..prvy od 19m nespaval vobec cez den a druhy od 2,5 roku. Inak obaja zmurkali..nic s ocami ale nemali..slo o tiky -starsi syn ich mal do 8r a mladsi ich ma este stale on ma teraz 8r..snad aj jemu uz vymiznu.
@ivanapetrasova Tak presne ako nas ;) uvidim dokonca tyzdna ak sa to nezlepsi valime .. ;)
@slamka555 ahoj no 3 roky sú často zlomové pri obednom spánku. Tiež som bola na prášky prvé tyzdne keď sa syn rozhodol zo dňa na deň že už spat nebude. Mal 3r.2m. Dovtedy spal aj 3 hodiny a zrazu nič. A jasné že ešte mu to chýbalo, zaspal by o piatej ale to uz sme nemohli ho nechať lebo by vecer nezaspal a bol by hore kľudne do tretej do rána. No takže ťažké obdobie. Ale po cca polroku začal spat znova. Len tak zrazu. A vydržalo mu to nejaký čas. Teraz má 5 a pol a už zas nespava ale t eraz už vydrží v pohode do večera.
No a k tomu zmurkaniu. Môže to byť z únavy... Ale radšej zbehnúť k dr ak to neprestane.