Ako upraviť spánok dieťaťa ?

veronicka_fazula
15. nov 2019

Dievčatá som už zúfalá ☹️Ako upraviť spánok dieťaťa? Náš dvojmesačný drobec začal hrozne buntošiť v noci. Zaspáva až po polnoci a niekedy zaspí o 2. Cez deň má normálne striedanie spánku aj to že je hore, takže nemyslím že by mal prehodenú noc s dňom.

elizabeth88
15. nov 2019

No ak mas pocit,ze nic ine v tom nie je,len nespravny navyk,tak mozno len sa to upravi aj samo a coskoro.Detickam sa spanok stale meni.Nema koliky?Tie zvyknu trapit takto vecer,v noci.pomaha pomasirovat brusko jemne v smere hodinovych ruciciek.

veronicka_fazula
autor
15. nov 2019

@elizabeth88 práveže nemám pocit že by mal koliky. Je síce trošku viac mrzutý ale to mi príde také od únavy už lebo naraz z ničoho nič zaspí tvrdým spánkom. Už som ho skúšala nechať aj v postieľke nech skúsi sám zaspať ale po chvíli sa začne dosť hlasno ozývať.

anavi951
15. nov 2019

@veronicka_fazula mne zaspával do pol roka vždy o jedenástej až polnoci na rukách pri pesničkách. Časom sa to samo zmenilo. Teraz mi zaspáva o 7 a spi až do rána skoro do 7.treba vydrzat

lubina
15. nov 2019

@veronicka_fazula dvojmesacny je este malinky, rezim sa upravi postupne, ale to moze trvat aj dlhsie, dva mesiace je este ozaj velmi malo, aby si dietatko urobilo pevny rezim...chce to len vydrzat...

veronicka_fazula
autor
15. nov 2019

@anavi951 nám tiež zaspával na rukách a musela som s ním tancovať ale teraz sa mu zapáčilo ponocovanie 😀
@lubina no u nás nie je ani náznak nejakého režimu takže to bude tým že si robí ako sa jemu páči aj keď máme byť hore do pol 3 😀
Ďakujem dievčatá, už len vydržať kým sa to upraví 😊😊