Ako udržať dieťa v športovom kočíku?

anonym321557
1. nov 2019

Ahojte mamicky, prosim vas stretli ste sa s tym, ze dieta nechcelo byt ani v sportovom kociku? Nasa ma 6 mesiacov a vo vanicke uz ju bolo tazko udrzat, po chvili plakala, tak mi vsetci radili, ze mam vyskusat sportak, aj ked este nesedi v polohe, kde vidi ale nesedi...bohuzial nezabera ani toto a mala je po chvili v kocari nervna...viete poradit? Musim to nejako riesit, lebo ju musim jednoducho brat von a na nosenie mi je tazka, ma uz skoro 9 kg...vopred dakujem za rady...

kukujka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
conspi
1. nov 2019

@anonym321557 si synom som to tak mala. Keď začal sedieť kúpila som mu trojkolku. To je jediné v čom vydržal sedieť dlhšie ako 5 minút...

suzitok
1. nov 2019

U nas kočík vylúčená vec, autosedačka detto...
Zmenilo sa to okolo 1,5 roka, ked zistil, ze je celkom fajn sledovať okolie z auta, alebo z kocika...

lucyluv
1. nov 2019

Ani u nas to nijak nešlo. Cca od roku začala fungovať napr chrumka do ruky. Ale to tiež len take nevyhnutne presuny. Proste musela dozriet a pochopit to, ze to nie je mučenie :D u nas este pomáhalo neskor, ze som ju nemohla mat celu pripútanu, priputavala som len spodok tela, nech sa moze viac hýbať vrchnou časťou tela. Ale ona neznasala aj autosedačku, proste vsetko co ju obmedzovalo v pohybe. Teraz ma vyše 2r a uz znesie vsetko bez problemov 🙂

anonym321557
autor
1. nov 2019

@lucyluv presne aj autosedacka resp momentalne vajicko je pre nas velky problem😔ok takze zase treba len cakat...

fiafia
1. nov 2019

@anonym321557 my sme tiež približne v takomto veku mali prvý krát takúto fázu odporu 😀 pár krát celu jazdu prerevala až raz zaspala a potom už bolo dobre do roka. Od vtedy v kociari nesedela. Potom neskôr vzala na milosť trojkolku. No bolo to o hubu keď bolo treba niečo vybavovať, výlety atď ona kočík proste neznášala 😂

lucinka1988
2. nov 2019

@anonym321557 moj syn tiež veľmi nechcel byt v kociku, štrajkoval od 2 mesiacov..Vacsibou som chodila von s manželom, jeden ho nosil, druhý tlačil kocik..Pripadne som sa mi snažila dat niečo na jedenie do rucicky, a čím sa chvilu zabavil, ale celkovo tam dlho nesedel. Vždy bol väčší, teraz ma 1,5 roka a 15kg, takze viem, čo to je nosit ho na jednej ruke..Našťastie od roka holduje odrážadlu, tak kocik nosím už iba na nosenie veci..V tomto asi jednoducho vydrzat..Môj syn je náročný od narodenia, teraz riešime zase obdobie vzdoru a ísť s nim von je jeden veľký maratón..