Zaujíma ma najmä aké aktivity spolu bezne robite, ako sa dieťatku venujete, aké hry hráte a podobne. Pre inšpiráciu, mam pocit nase nevydrzi pri nicom dlhsie ako 3 minuty. Vo veku od 1,5 do 2 rokov.
U nas pomohlo travit gro casu vonku,odrazadlo a unavit
80% bdeleho casu sme travili vonku, odrazadlo, ihriska, autobus, vlaky pozriet a k tomu este baby plavanie, baby balance (kazde 1x do tyzdna)
Ja nám 17mesacneho....rano vstaneme, prvé je, že pozrieme von oknom a pozeráme smetné kontajnery pod oknom a okoloidúcich 😃kým chystám raňajky, zalejem čas, umyjem sa.. Tak on je v postielke, vždy mu tam dám rôzne hračky alebo knižku... Potom ho oblečiem a ideme raňajkovať, najprv sa naje on a potom kým raňajkuje ja, tak ostáva v stoličke a dám mu papier a voskovky, a "kreslí" alebo rozhadzuje veci. Potom doobeda robíme domáce práce, snažím sa ho do všetkého zapájať - mame ucuacu vežu, pomáha umývať zemiaky, sleduje ako varím (pritom ho zaujmem s čím sa dá, napr dám mu ovonat koreniny), taktiež spolu vysávame, naložíme práčku, atď. Ak vyjde čas, tak sa hráme s legom, s autíčkami, kreslím spolu, pozeráme knižky, kotulame loptu... Zvykneme skoro každý deň spravit videohovor so starkymi....potom spinká, obefuje, kým umývam riady, hra sa sám väčšinou na zemi, a potom bud ideme von (s kočíkom na nákupy, bez kočíka pred bytovku na prechadzku), alebo opakujeme do obednajsieho aktivity, zvykneme ešte hrať na klavíri
Náš bol rovnaký, keď sme šli na ihrisko za hodinu sme mali aspoň 3 ihriská obehnute všade behal nikde dlho nevydržal, s ničím sa nevedel prehrať, preto v dvoch rokoch som ho dala do škôlky tam sa našiel, našiel si prvých kamošov a ho to ukludnilo 😊