Mamky čo máte približne ročne detičky ako trávite dni. My máme ten svoj zaužívany kolobeh..doobeda dačo uvarím ideme von a keď prídeme zaspí a potom už je tma a ide ma poraziť.
Keď mali deti jeden rok tak ráno vstať raňajky ,začať variť ,hrať sa ,učiť dieťa niečo atď ,desiata ,ísť von ,vrátiť sa dovarit obed ,ísť spať (dieťa) ja som zehlila,piekla ,to čo sa nedá pri dieťati a potom olovrant ,ísť von ,vrátiť sa uvariť večeru ,hrať sa ,okúpať a ísť spať 🙂
Spíme do 9:00, doobeda niečo urobím, hráme sa. Potom ide dieťa spať na 2 hodiny. Vtedy relaxujem, venujem sa sebe, alebo varím. Poobede chodíme von, k babke, s oteckom na výlet. Večer máme chvíľku pre seba, keď dieťa zaspí, ale aj my rodičia chodíme zavčasu spať. Som tehotná a okolo 20:00 už chcem mať pokoj. Cez zimu je to tazsie, ale Ide jar a leto, vtedy budeme tráviť vonku celé dní.
Neda sa vam ist von aj po tme? Ak uz chodi, dajte si obaja reflexne vesty a ides. Alebo este aj baterky/celovky a bude zabava.
@andreatytler super nápad 😁😃
Ja som chodila s malou aj poobede von na prechádzku s kočikom doobedu aj poobede dakedy doobedu som nestihla varenie patranie ;)