Ako tráviť čas so 6 týždňovým bábätkom?

sanny2993
11. jún 2021

Ahojte. Máme doma 6 týždňového synčeka. Akým spôsobom trávite čas bdenia s takýmito detičkami???

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
banderaska29
11. jún 2021

@sanny2993 ja som mala pasiu odbaliť z perinky vyzliecť a pozerať s na to, čo sme s mužom dokázali 🙂 maznať, pusinkovať, voňať. prechádzky som spájala s kamoškami a mala som aj ja svoju psychohygienu 🙂

a sentimentálne PS odomňa: nemožem tomu uveriť že už ma o chvílu prerastú 😀 ♥

nevenka
11. jún 2021

@sanny2993 nas v tom obdobi vacsinou este len spal, bdel minimalne a ked bol hore, tak aj hodinu na prsniku, akurat v 6 tyzdnoch sa naucil prisat na prsnik 🙂

nevenka
11. jún 2021

@banderaska29 ano, lepsie ako "televizor" alebo cokolvek ine na pozeranie. Jabsom este aj ovoniavala v kuse 😅😀

banderaska29
11. jún 2021

@nevenka áno tá vôna je slovami neopísateľná. ♥ ach jo. stále som hovorila že tretie dieťatko už nie ale posledné mesiace som nejaká zmäknutá 😀

laura_222
11. jún 2021

@sanny2993 no neviem moja 7 tyzdnova skoro nespi takze roboty je s nou az az😂🤦🏻‍♀️

tykat
11. jún 2021

😀 ...ja som okolo mojich mimin lietala ako "handra na palici" a vecer odkvecla do postele v nadeji ze aspon ako tak pospia... vkuse cosi chceli, mrncali, knucali, vrieskali, durdili sa, v kociku nie, na rukach nie, do perinky bozechran, postielka si mysleli ze je vazenie... alebo chceli jest, potom kakat alebo sa nemohli vykakat, grckali, ckali, pucili sa... a spali 15min, tak na pol oka aby im nic neuslo co by mohli orevat, prekakat alebo ogrcat 😀 ale uz majú 21 a 15