Zdravím chcela by som sa opýtať či je tu nejaká mamička čo by nevedela povedať ako to funguje s prepichovanim ušiek pri dievčatách
Prepichovali hneď v pôrodnici, predtým náušničky namočené v liehu.
Dcéru zobrali, prepichli a po cca 10 minútach vrátili, bola pokojná, spinkala.
dierku sme čistili denne liehom, tým čo aj pupček a pohýbali náušničkami.
Žiadna bolesť, zahojené za pár dní.
Niekde v porodnici- posledny den tesne pred prepustenim, niekde pediatricka a niekto chodi do pearsingoveho studia.
@patka06 ďakujem krásne za info 🙂
@nicole003 ďakujem krásne za info 🙂
@zuzinka888 ďakujem za info 🙂
Das jej nastrelit, ked sama bude chciet. Po mesiaci vymenis za svoje nausnice.
Naco prepichovat uz v porodnici??
Ja si tiez myslim, ze dievcatko by sa malo samo rozhodnut ci chce mat nausnicky, je to predsa jej telo.
Prvej dcerke prepichovali, ked mala 9 tyzdnov, druhej nastrelovala pediatricka z medicinskeho plastu, tiez asi ked mala 9 tyzdnov. Dala by som uz len nastrelit, bola to rychlovka, ziadna krv, zahojene velmi rychlo, no dala by som asi trosku neskor, mala male uska, tie lalociky a jednu dierku ma nizsie ako druhu. Ale nie je to velmi vidiet.
Sesternica davala kvoli covid dobe nastrelovat az v zlatnictve okolo 2 rokov, mala chcela mat nausnicky ako mama, taka hrda chodila. Pekne tam sedela, ziadny cirkus.
To zavisi od viac faktorov.
Nasa starsia povedala, ze je super, ze mladsia uz ma tiez, ze aspon si to nebude pamatat, ze to isto boli, ze ona je rada, ze si to nepamata 🙂. Paradnica je velka 🙃😅.
@nevenka ďakujem za info 🙂
@ja_mama ďakujem za info 🙂
Moja dcéra je vďačná, že som jej dala prepichnúť, keď o tom ešte nevedela.
Už je veľká a sama by sa k tomu neodhodlala, má strach z bolesti a ihiel.
Keď chce byť za peknú dá si náušnice, nenosí ich denne.
@barborka1997 ziadne prepichovanie ako v stredoveku, nastrelit. A vobec sa nemusis ponahlat, cim neskor, tym lepsie....a uplne najlepsie, ked ti to dcerka sama vypyta
@patka06 tak to asi tazko si ich da, iba ked chce. Usi zarastu velmi rychlo, ak dieta nausnice nema, kludne za tyzden.
@slavomira236 pri nastrelovani ziadnu ihlu nevidis, nerob paniku
Cca v 3 rokoch, keď dcéra chcela, jej pediatricka nastrelila nausnice
@tenerifka jasné chápem ďakujem za info 🙂
@barborka1997 u nas to robila pediatricka, az ked mala 3 mesiace malá. 24 hodin pred treba na 24 hodin namocit nausnicky do liehu. Potom uz len tocit nausnicku a denne pretriet uško liehom. Do tyzdna to mala dcera zahojene.