Ahojte, ako teraz obliekajte svoje deticky? U nás je dnes 23 stupňov, myslite že synovi 6m budú stačiť tepláky ponožky a body, mikina? Či to je už moc s mikinou?
Kolko vrstiev obliekas sebe, tolko oblec aj babatku. V kociari ho neofukne, takze je zbytocne obliekat viac, len sa spoti
Ja by som mikinku nedavala
9 mesačná ma tielkove body, tričko a tenké leginky
Predpokladám, že 6 m je v kočíku. Mikinu netreba, ak bude spinkať prikryť ľahkou dekou.
No podla mna aj bez mikiny moze byt. Ved je fakt teplo zrazu.
Podla mna je rozdiel, ci dieta uz chodi a hybe sa alebo len lezi/sedi v kociku. Ja mam 7 tyzdnoveho a v tomto pocasi ma body, svetrik, teplaciky a ponozky. Skoro 3,5 rocna leginy, tricko (dala som jej este dlhy rukav, lebo u nas fuka) a klobuk.
6 mesacne už môže mať len body, teplaky a ponožky. Ak nefuka a je v kočíku, ja by som ani čiapočku nedala,akurát ľahký klobúčik, keď bude vonku na slnku.
Moji majú 1 rok a skoro 3 roky, obaja už krátke rukávy, starší syn aj krátke nohavice.
Dnes som môjmu 6 mesačnému obliekla body s krátkym rukávom, tepláky, mikinu, čiapku a bol celý spotený. Ešte aj zakrytý v kočíku bol.
Dieťa treba obliekať ako seba, inak znižuje s mu prehriatim imunitu.
za mna staci dlhe body a faakt tenucke teplacky. moja ma sice tri ale beha v kratasoch a tricku