Ahojte, ako ste prežili 8-10m spankovu regeesiu,kedy sa vase deti ucili nieco nove? Uz tyzden sa dava 1x za den na 4 a uz padam na hubu🙈 totalne odmietanie vsetkych spankov,kruhy pod ocami ako keby mesiac nespala,prikrmy ani nehovorim…dajaka rada?
Pockaj na tu v roku 😂😂😂 ked sa postavi. 150 krat za noc som ho davala lahnut. K tomu mu isli 4 zuby na raz. 6 tyzdnov som spavala 3-4 hodiny denne, aj to prerusovane. K tomu este 4 rocna a praca na plny uvazok 🎉🎉
U nas bol zaklad tak pri dcere ako pri synovi denny spanik. Snazit sa, aby cez den spali a potom bol lepsi aj nocny spanok. A oddychovat vzdy, ked zaspia na 10 minut. Kaslat na domacnost, robit len to nevyhnutne. A zapojit manzela.
@andrejka1974
@amelie2017 baby ja oddychujem vzdy ked sa da uz od narodenia..lenze ona mi spava 3x po 20min…uz mam strasne nervy z toho,lebo vidim,ze jej to nestaci…v noci je hore kolko krat aj 2-3hodiny…fakt nechapem,ci nepotrebuje spat…
jaj toto som zazila so starsou dcerou ta mi uz ako novorodenec spala cez den 2x 20 minut a od 15.00 vrestala do 2.00 rana a to som mala doma troch skolakov a muz tahal dvanastky ani neviem ako som jej prvy rok prazila bez ujmy
Ja som tuto noc spala dokopy hodinku,“ jupiii“
Jaj ešte ich bude všetko sa dá zvládnuť treba využiť každú voľnú chvíľku a snažiť sa oddychovať a nie upratovať